Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

ΠΣΑΕΜΘ: Ο πρόεδρος της ΠΟΣ στη Βουλή!!!Οι "θεσμικές" ενώσεις που ήταν;Σήμερα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων στη βουλή για το ασφαλιστικό μίλησε ο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, Βασίλης Νικολόπουλος, αριστος γνώστης τών ασφαλιστικών-οικονομικών θεμάτων που αφορούν τους στρατιωτικούς.

Ο ΠΣΑΕΜΘ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον πρόεδρο της ΠΟΣ κ.Νικολόπουλο Βασίλειο για την παρουσία του στη Βουλή,και παράλληλα εκφράζει την........
απογοήτευσή του γιά την στάση των λεγομένων "θεσμικών "ενώσεων αποστράτων(ΕΑΑΣ,ΕΑΑΝ,ΕΑΑΑ) που για ακόμα μιά φορά έλαμψαν διά της απουσίας τους!!!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας ότι οι λεγόμενες "θεσμικές"ενώσεις αποστράτων ,τελικά δεν εξυπηρετούν το σκοπό που θά έπρεπε και θα πρέπει να επανιδρυθούν με εντελώς διαφορετικό καθεστώς λειτουργίας!!

--------------------------------

Για το ίδιο θέμα δείτε :
Αυτά που είπαν σήμερα(26/4) στη Βουλή για το Ασφαλιστικό οι πρόεδροι ΠΟΑΣΥ - ΠΟΑΞΙΑ - ΠΟΣ - ΠΟΑΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨