Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Σ.Ε.Μ.Θ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι , άντρες και γυναίκες προερχόμενοι από το θεσμό του εθελοντή –ριας (Ε.Μ.Θ.). Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, το τελευταίο διάστημα, γίνεται πολύς λόγος για θέματα του άμεσου ενδιαφέροντός μας. Αρχικά κρατήσαμε στάση αναμονής ώστε να αξιολογήσουμε τις ενέργειες αυτές, όμως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καπηλευθεί την στάση μας και να προβάλλει τις θέσεις του εμφανιζόμενος ως προστάτης μας, επιδιώκοντας προσωπικά οφέλη. 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι........ η θέση του Συνδέσμου (Σ.Ε.Μ.Θ.), παραμένει σταθερή και είναι διατυπωμένη για το σύνολο των αναγκών-διεκδικήσεων όπως το βαθμολογικό, το ασφαλιστικό καθώς και πολλά άλλα μικρότερα (το ίδιο σοβαρά) προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως θεσμός. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεννόηση με την Στρατιωτική και την Πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Χαιρετίζουμε την ΠΟΕΣ για το σύνολο των προσπαθειών που καταβάλλει ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και διαβίωσης όλων μας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι με την υπομονή και την επιμονή της έχουν αλλάξει πολλά! Μια δυναμική προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ και μας θέλει όλους συμπαραστάτες. 

Η Ομοσπονδία έχει ταυτιστεί απόλυτα με τα δίκαια αιτήματα του (Σ.Ε.Μ.Θ.) από την αρχή και έχει εκφράσει τις θέσεις της. Εμείς ως Σύνδεσμος Εθελοντών Μακράς Θητείας (εν ενεργεία και αποστράτων) θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα σταθούμε αρωγοί σε όλους τους συναδέλφους ,ώστε καθημερινά να βελτιώνουμε την ποιότητα και τις συνθήκες του εργασιακού (και όχι μόνο) βίου μας διότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Μετά τιμής

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Θ.
Παντελής Ζερβούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨