Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΣΕΕΝΣΑ Μακεδονίας και Θράκης: Συστάθηκε Επιτροπή



                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΕΝΣΑ               Αθήνα 18/4/2016

Σήμερα ο Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας ( ΣΕΕΝΣΑ ) έχει την τιμή και την χαρά να ανακοινώνει τη σύσταση της.........
πρώτης Επιτροπής του, αυτήν της Μακεδονίας και Θράκης, που θα φέρει την ονομασία ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ.
Από την ημέρα ίδρυσης του ο ΣΕΕΝΣΑ, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορετικές συνθήκες που βιώνει ο κάθε συνάδελφος ανά γεωγραφική περιφέρεια, έχει ως προοπτική του την αποκέντρωση.
Μέσω της αποκέντρωσης, προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους συνάδελφοι της Π.Α. και του ΣΣΝΣ, που υπηρετούν εκτός λεκανοπεδίου Αττικής, θα φτάνουν άμεσα στο σημείο αναφοράς τους, στην Επιτροπή της περιοχής όπου ζούνε και δραστηριοποιούνται.
Η κάθε Επιτροπή δύναται να συνεδριάζει και να εισηγείται θέματα των στελεχών της περιοχής ευθύνης της, αποτελώντας ουσιαστικά τη γέφυρα μεταξύ του εκάστοτε συναδέλφου με το ΣΕΕΝΣΑ. Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί η ΦΩΝΗ των συναδέλφων, όσο μακριά κι αν βρίσκονται από τα Επιτελεία, όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν βρίσκονται στην ιεραρχία των Ε.Δ., να ακούγεται δυνατά κι αποφασιστικά.

      Το προσωρινό Δ.Σ. της Επιτροπής ΣΕΕΝΣΑ Μακεδονίας και Θράκης ( ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ ) είναι:

Υπσγός (ΤΕΦ) Αναστάσιος Κ. Μπλάνος                   Πρόεδρος             6983501750

Σμίας (ΟΗΛΕ) Απόστολος Κουλιός                          Αντιπρόεδρος       6983508951

Ασμίας (ΕΑΑΔ) Νικόλαος Μπερμπεγιάννης             Γεν. Γραμματέας   6983504556

Σγός (ΤΣΕ) Παναγιώτης Παράσχος                            Μέλος                    6983501875 

Σμίας (ΟΗΛΕ) Ηλίας Ευαγγέλου                               Μέλος                   6983516022


                                    ΤΟ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ
  Ανθσγος ( ΤΣΕ )                                                     Σγος ( ΥΔΚ )
Ηλίας Κολλύρης                                                     Δημήτρης Ρώτας
  Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας

                        
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ως πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας  Επιτροπής που συστήνει ο ΣΕΕΝΣΑ –αυτήν την Μακεδονίας και Θράκης ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συνδέσμου και ιδιαιτέρως το Δ.Σ. για την τιμή που μας έγινε. 
Θέλω να δηλώσω ότι ταπεινή μου φιλοδοξία, όπως και των συνεργατών μου, είναι να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο με την δημιουργία του ΣΕΕΝΣΑ

Σκοπός του Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ είναι η παρουσία στο πλευρό όλων των συναδέλφων της Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και η άμεση προώθηση των προβλημάτων τους στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, καθώς και σε φορείς που μπορούν να συνδράμουν στην επίλυση τους.

Όπλο και οδηγός μας είναι η διάθεση, το μεράκι και η επίγνωση του δίκαιου του αγώνα μας. Η προσπάθεια δεν μπορεί και δεν γίνεται από κάθε έναν μεμονωμένα, αλλά από όλους ανεξαρτήτως βαθμού και θέσης. Όλοι μαζί σαν ένας. Αυτό έχει ανάγκη η Πολεμική Αεροπορία, αυτό έχουν ανάγκη τα στελέχη της.

Με την βεβαιότητα ότι τις προσπάθειες μας συνοδεύουν η στήριξή σας και η αγάπη σας, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο για τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που μας έχει ανατεθεί.
Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν σε Μονάδες Μακεδονίας και Θράκης, για μια πιο δυναμική παρουσία και ελπίζουμε σε μια καλή συνεργασία προς όφελος όλων.

                          Για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ΣΕΕΝΣΑΜ/Θ

         Πρόεδρος                                                        Γεν. Γραμματέας
Αναστάσιος Κ. Μπλάνος                  Νικόλαος Μπερμπεγιάννης
   Υπσγός (ΤΕΦ)                                     Ασμίας (ΕΑΑΔ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨