Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοφανής διαμαρτυρία. Αξιωματικοί της ΕΦ γύρισαν την πλάτη στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)


Για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού στρατού, αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Με γυρισμένη την πλάτη στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, εντός του οποίου βρισκόταν σε εξέλιξη η τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σώματος πριν την αυτοδιάλυση για τις βουλευτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, δεκάδες μέλη του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. 

Διαμαρτυρήθηκαν για πρώτη φορά στα χρονικά του κυπριακού στρατού, για τις........
πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και τη μεταρρύθμιση της Εθνικής Φρουράς, καθώς και για την παραπομπή ψήφισης των κανονισμών Περί προαγωγών και αφυπηρετήσεων των αξιωματικών από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Αμυνας, στη νέα Βουλή. 

«Υπάρχει ένας εμπαιγμός από τη Βουλή και συγκεκριμένα από την Επιτροπή Αμυνας της Βουλής, ενώ είναι προσυνεννοημένοι να μην περνούν κανονισμούς που αφορούν στα στελέχη, παρουσιάζουν μία εικόνα που κατά την άποψη τους αφήνουν όλους ικανοποιημένους», είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Χρίστος Ψαράς. 

Νωρίτερα, οι αξιωματικοί παρακάθισαν σε έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου και ενημερώθηκαν από την ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν στη μείωση της στρατιωτικής θητείας και την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών. 
«Κακίζω αυτές τις συμπεριφορές και αυτό το θέατρο που παίζεται από την Επιτροπή Αμυνας εδώ και χρόνια, εις βάρος των στελεχών με συνεπακόλουθο να επηρεάζεται το αξιόμαχο της Εθνικής Φρουράς», είπε ο κ. Ψαράς. 

Τα μέλη του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο λήψης περαιτέρω μέτρων, τα οποία αναμένεται να κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες στα στελέχη της Εθνικής Φρουράς


ΠΗΓΗ: http://www.ant1iwo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨