Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Βρέθηκε λύση για την εορταστική άδεια των Στρατιωτικών


Σύνδεσμος Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (Σ.Ε.ΕΝ.Σ.Α.)

                                     Νόμιμα αναγνωρισμένος Σύνδεσμος με την υπ’αρ.      394/2015 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.seensa.gr Email: info@seensa.gr
ΠΡΟΣ : Υπουργό Εθνικής Άμυνας                                                 Αρ.Πρωτ. 66
             Πρόεδρο ΑΝ.ΕΛ. κ. Παναγιώτη Καμμένο     Αθήνα, 20 Απριλίου 2016  
ΚΟΙΝ : Αναπλ. Υπουργό Εθν. Άμυνας
            Επιτελικό Γραφείο Αρχηγού ΓΕΕΘΑ
            Νομικό Σύμβουλο κ. ΥΕΘΑ
            Στρατιωτικοί Συντάκτες          
                                                                                                                                                                                                     
ΘΕΜΑ : Εορταστικές Άδειες Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού. 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε ότι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων στρατιωτικών όπως σας γνωστοποιήσαμε με την υπ΄αριθμ. 65/14.04.2016 επιστολή μας, σχετικά με την εορταστική άδεια του Πάσχα,..................
 βρέθηκε λύση.

Οφείλουμε να αναδείξουμε μέσω της επιστολής μας αυτής, τη διάθεση σας για εξεύρεση λύσης, αλλά και να συγχαρούμε όλους τους επιτελείς σας για την αμεσότητα που επέδειξαν προς όφελος του στρατιωτικού προσωπικού.

Η κατάνυξη των ημερών που πλησιάζουν πλέον συνδυάζονται αρμονικά με την αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος που όλοι έχουμε ανάγκη.
Εκ μέρους του Δ.Σ., των μελών και φίλων του ΣΕΕΝΣΑ, παρακαλούμε όπως δεχθείτε τις ευχαριστίες μας κύριε Υπουργέ για την ευαισθητοποίηση σας και επίλυση του θέματος.
Επιτρέψτε μας κλείνοντας να σας επικαιροποιήσουμε τη διάθεση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, εν όψει του κατατιθέμενου πολυνομοσχεδίου και του ασφαλιστικού – συνταξιοδοτικού, να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο σας χρόνο , ώστε να σας εκθέσουμε τις προτάσεις μας, που πάντα όπως διαπιστώνετε είναι προς όφελος του συναδέλφου στρατιωτικού, προς όφελος των Ε.Δ.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανθσγος ΤΣΕ                       Σγος ΥΔΚ
Ηλίας Κολλύρης                    Δημήτρης Ρώτας

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μήπως να του γυαλίσετε και τις αρβύλες? Τι ραγιαδισμός είναι αυτός? ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......... Κρατήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την περηφάνια μας και μην ευτελίζεστε με τέτοιες κατάπτυστες επιστολές.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨