Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Συμφωνία ΕΑΒ - Lockheed Martin για τη συμπαραγωγή του C-130J Super Hercules


Στην υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Lockheed Martin, για τη συνέχιση του προγράμματος συμπαραγωγής του αεροσκάφους C-130J Super Hercules, μέχρι το 2019, προχώρησε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

Η αξία του νέου προγράμματος θα ανέλθει........ στα 72 εκ. δολάρια και η νέα σύμβαση μεταξύ άλλων: εξασφαλίζει φόρτο εργασίας σε βάθος χρόνου, συμβάλει στην επίτευξη του στρατηγικού στόχου της ΕΑΒ, για αύξηση πωλήσεων και περαιτέρω ενίσχυση του εξωστρεφούς της προσανατολισμού και οδηγεί στη μεταφορά τεχνογνωσίας και στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, μέσα από τη συμμετοχή της ΕΑΒ, στην κατασκευή ενός επιτυχημένου τύπου αεροσκάφους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σύμβαση θα προστεθεί στο ανεκτέλεστο έργο 520 εκ. ευρώ, που ήδη εκτελεί η ΕΑΒ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΑΒ «φέτος αναμένεται ότι -για πρώτη φορά από την ίδρυσή της - η ΕΑΒ θα κλείσει το οικονομικό έτος 2014 με θετικό αποτέλεσμα προ φόρων».

«Η σημαντική αυτή συμφωνία καταδεικνύει για άλλη μία φορά την πολυδιάστατη στρατηγική συνεργασία της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας με τη Lockheed Martin», τόνισε ο αντιπρόεδρος Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών της Lockheed Martin, Ντένης Πλέσσας.

«Η νέα συμφωνία επιβραβεύει την αποφασιστικότητά μας να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες της ΕΑΒ για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και εδραίωσή της στο διεθνές περιβάλλον, διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει», τόνισε, από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, Δημήτριος Παπακώστας.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΕΑΒ έχει αναλάβει την κατασκευή και συναρμολόγηση περίπου του 30% του αεροσκάφους, ως μοναδικός προμηθευτής παγκοσμίως για όλους τους πελάτες της Lockheed Martin.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨