Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΑ ΣΤΟ ΚΕΔΑ/Ζ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ


ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ (1) ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 45 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ....... ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΔΑ/Ζ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ.

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ–ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΑ (ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 5 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ) ΣΤΙΣ 09:00 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΔΑ/Ζ 13:00. ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ – ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ, ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ, ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ (ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΡΟ), ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ (ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ). ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨