Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Αίτηση Παροχής Στοιχείων από Ε.Α.Α.Α. (Έγγραφο τ.Δντα Συμβ. Ε.Α.Α.Α.)

Επιστολή Επγού (Ι) ε.α. Γ. Κασσαβέτη
                Τ. Δ/νων Σύμβουλος ΕΑΑΑ

Αίτηση Παροχής Στοιχείων από Ε.Α.Α.Α

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μου έχουν εκταμιευθεί μεγάλα, για τα δεδομένα της ΕΑΑΑ, ποσά χρημάτων για την πληρωμή δικηγόρων το τελευταίο διάστημα.

Επειδή , εξ' όσων γνωρίζουμε, η ΕΑΑΑ δεν έχει εμπλακεί σε δικαστικούς αγώνες για την προάσπιση των κλαδικών συμφερόντων ζήτησα με το παρόν έγγραφο τα σχετικά στοιχεία από τον κ. πρόεδρο της ΕΑΑΑ.

Ευελπιστώ να τα έχω σύμφωνα με τις οριζόμενες από το Νόμο 2690/99 οριζόμενες προθεσμίες , προκει μένου να ενημερώσω τα μέλη.

Το έγγραφο έχει πρωτοκολληθεί από τον......

Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΑΑΑ κ. Ι. Κρανιά, και συζητήθηκε στο Δ.Σ. της περασμένης Πέμπτης.

Επγος ε.α. Γεώργιος Κασσαβέτης
Τ. Δ/νων Σύμβουλος ΕΑΑΑ.......

                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨