Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Εκλογές Ε.Α.Α.Α. 2015 & Παραρτημάτων της.Αποστολή Υποψηφιοτήτων-Βιογραφικών

Προσφορά του aeroporiapostratos "ΒΗΜΑ"  στην προβολή Υποψηφίων Συναδέλφων για τις "Εκλογές Ε.Α.Α.Α. 2015" 

Εν όψι των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. καθώς και των Εκλογών ανάδειξης αιρετών συναδέλφων μας στα Δ.Σ. των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Α. ανά την Ελλάδα:

 ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  - ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΛΟΥ - ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 
ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΑΣ  - ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 
ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν μπορούν να στέλνουν στο aeroporiapostratos μέσω του email: aeroporiapostratos@gmail.com την Υποψηφιότητά τους και το Βιογραφικό τους συνοδευόμενα με μία (1) φωτογραφία τους.

Με ξεχωριστές (ανά υποψήφιο) αναρτήσεις μας  οι Απόστρατοι συνάδελφοι θα ενημερώνων τε  για τις υποψηφιότητες .

Γνωρίζεται επίσης ότι  για την αντικειμενικότητα (μεταξύ των υποψηφίων) και ισομερή προβολή των Υποψηφιοτήτων τους  ο κάθε Υποψήφιος δικαιούται μόνον μίας (1) προσωπικής ανάρτησης, που θα αναλύει το πρόγραμμά του και τις δεσμεύσεις του έναντι των Συναδέλφων.

Για διευκόλυνση όμως των επισκεπτών - αναγνωστών μας στο δεξιό τμήμα του Ιστολογίου μας θα δημιουργηθεί ειδική ΕΤΙΚΕΤΑ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΛΟΓΩΝ Ε.Α.Α.Α.2015 & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ"
ώστε να υπάρχει συνεχώς και μέχρι τις Εκλογές με ένα κλικ η συνολική πληροφόρηση των Υποψηφιοτήτων.

Καλούμε τους Υποψήφιους συναδέλφους μας για την αποστολή - Προβολή της Υποψηφιότητάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨