Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Χορήγηση Η/Υ στους μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών


Στo πλαίσιo της Πράξης «Ψηφιακή Εκπαίδευση στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων» που χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» με πόρους από το ΕΣΠΑ 2007 -2013, υλοποιείται η δράση με τίτλο «Προμήθεια φορητών Η/Υ με την μέθοδο Voucher». Σκοπός της δράσης είναι η παροχή σε 4.200 σπουδαστές των Σχολών των ΕΔ , ενός κουπονιού για την....... αγορά ενός σύγχρονου φορητού Η/Υ με τσάντα μεταφοράς. Με τη δράση αυτή, η οποία είναι ένα μέρος μεγαλύτερων δράσεων που αφορούν στην Ψηφιακή Εκπαίδευση, παρέχονται στους δικαιούχους ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στις τεχνολογίες Πληροφορικής κι Επικοινωνιών, μειώνεται το ψηφιακό χάσμα κι αυξάνονται η ευρυζωνικότητα και η παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών.

ΠΗΓΕΣ: poes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨