Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

ΕΑΑΑ Παράρτημα Μαγνησίας (Παρουσίαση Βιβλίου)


Η ΕΑΑΑ. Παράρτημα Μαγνησίας σε συνεργασία με το Πολιτιστικό ΚέντροΕκπαιδευτικών Ν. Λάρισας............... τις εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ και το βιβλιοπωλείο Η ΠΕΝΑ διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια, Μύθια, Αλήθεια» της Ευδοκίας Ποιμενίδου- Χατζηδημητρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΕΑΑΑ οδός Τοπάλη αριθ. 35, 1οςόροφος, την Τρίτη 2 Μαΐου ώρα 7 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος και ο εκπαιδευτικός, συγγραφέας και λαογράφος Κώστας Λιάπης. Θα γίνουν αφηγήσεις παραμυθιών από την συγγραφέα και την εκπαιδευτικό Αναστασία Κιούση- Μπίλλη.

Την εικονογράφηση έκανε η Τέτη Σώλου και εικόνες του βιβλίου θα προβληθούν σε γιγαντοοθόνη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα

Το βιβλίο: «Παραμύθια Μύθια, Αλήθεια» πρόκειται για 45 λαϊκά παραμύθια και 16 μικρές ιστορίες που έλεγαν οι άνθρωποι, παλιά στα νυχτέρια.

20 παραμυθάδες από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη αφηγούνται τα παραμύθια και τις ιστορίες που άκουγαν απ’ τους παππούδες τους κι εκείνοι απ’ τους δικούς τους παππούδες, και οι πρώτες αφηγήσεις χάνονται στα βάθη του χρόνου. Το βιβλίο προλογίζει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨