Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΑΣΤΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ - ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ

Γράφει ο
Αργύριος Ανδριώτης Αξιωματικός ε.α.


Στην προχθεσινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός της φτωχευμένης Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας, είδε μπροστά του τον Μάκη Μπαλαούρα, έναν από τους βουλευτές που πήρε το επίδομα των 300 € και θέλησε να του κάνει… πλάκα. «Μπαλαούρα, να δώσεις τα λεφτά πίσω γρήγορα. Εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα» είπε ο πρωθυπουργός γελώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ..........
Κρύο το αστείο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μαύρο χιούμορ κ. Πρωθυπουργέ. Αλλά πάνω από όλα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ απέναντι σε ένα λαό που με τις πολιτικές σας, εσείς και οι προκάτοχοι σας, του έχετε στερήσει την αξιοπρέπεια, του έχετε στερήσει το χαμόγελο, την χαρά, την ευτυχία του έχετε ξεπουλήσει την πατρίδα του και τον έχετε να σφαδάζει κάτω από την μπότα των μνημονίων.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που ψάχνει στα σκουπίδια να βρεί φαγητό για να ξεγελάσει την πείνα του, θα σταματούσε αυτό το μαρτύριο έστω και για ένα μήνα.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που στήνονται στις ουρές για να πάρουν φαγητό από διάφορους κοινωνικούς φορείς, θα εξαγόραζε την αξιοπρέπεια του έστω και για ένα μήνα.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που οι ΔΕΗ του έχει κόψει το ρεύμα επειδή δεν έχει να πληρώσει τον λογαριασμό, θα μπορούσε να ξαναδεί ηλεκτρικό φώς αυτός και η οικογένεια του.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που του έχουν κατάσχει το σπίτι επειδή δεν είχε να πληρώσει την δόση του, (αλήθεια «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» ποιος το είχε πει;), θα μπορούσε να το είχε γλιτώσει έστω και προσωρινά.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που …………………..(θα μπορούσα να γεμίσω πολλές σελίδες, αλλά αρκούμε σ’ αυτά).

Αλλά τι να καταλάβετε εσείς και οι όμοιοι σας με τις παχουλές και άκρως προκλητικές απολαβές και προνόμια που απολαμβάνεται, χάρις σ’ αυτούς που προκαλείται βάναυσα, με το αστείο σας κ. Πρωθυπουργέ.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο και επί πλέον…….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!

Καλή Ανάσταση. Αλλά ξέχασα, είστε Άθεος.

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με το Σύνταγμα έχουμε ανεξιθρησκεία κύριε συναδελφε.
    Και το "άθεος" δεν χρειάζεται κεφαλαίο,είναι απλά ένα επίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨