Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας – Εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

                          Αρ. πρωτ.:26/2017
                                     Άρτα, 10 Απριλίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 και λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας την 07 Απριλίου 2017, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), πραγματοποίησε Πανελλήνια Εθελοντική Αιμοδοσία στα πολιτικά νοσοκομεία όλης της χώρας..........

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Στρατιωτικούς απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, όπως και πολίτες αγνώστους μέχρι και εκείνη την ημέρα στο Σύνδεσμο, που ευαισθητοποιήθηκαν με την προσπάθεια του Συνδέσμου.
Υπήρχαν Νοσοκομεία που λόγω φόρτο εργασίας, δεν μπόρεσαν να στηρίξουν την Πανελλαδική προσπάθεια συλλογής φιαλών αίματος του Συνδέσμου. Για το λόγο αυτό και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, η Πανελλήνια Εθελοντική Αιμοδοσία θα συνεχιστεί για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και σε όλα τα Νοσοκομεία όλης της χώρας στο όνομα του Πανελληνίου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.).
Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά, όλο το στρατιωτικό προσωπικό και όλους τους πολίτες της χώρας μας, να συνεχίσουν να στηρίζουν την Πανελλήνια προσπάθεια του Συνδέσμου για τη συλλογή φιαλών αίματος.
Οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε στρατιωτικούς που το έχουν ανάγκη και σε συλλόγους καρκινοπαθών σε όλη την Ελλάδα.
Δώστε 5΄ λεπτά από το χρόνο σας. Δώστε αίμα. Χαρίστε ζωή.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χαλάστρας
ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)
6937348052
Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Μαρκοστάμος
Ανθλγός (ΥΓ)
6976021133

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨