Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΠΕ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΜε αφορμή τον σχολιασμό συνέδρου που μετείχε στο συνέδριο της Π.Ο.Ε.Σ την 1η και 2α Απριλίου 2017, μιας και ήμουν ένας από τους αποδέκτες του σχολιασμού, αξίζουν οι εξής παρατηρήσεις:...........Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις κατατεθείσες από εμένα ενστάσεις, αλλά και από με τις επιταγές για διαφάνεια και νομιμότητα, αρχές τις οποίες πρεσβεύουμε στην Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

Αν μη τι άλλο, τα εν λόγω προσβάλουν κάποιους από τους συνέδρους που παραβρέθηκαν και έπραξαν νομίμως , καταθέτοντας τις ενστάσεις τους, με τις οποίες θεωρούσαν ότι τα πεπραγμένα του συνεδρίου δε συμπορεύονταν με το πνεύμα του Νομοθέτη.

Αγαπητοί συνάδελφοι δεν είναι πρωτοφανές σε ένα συνέδριο να κατατίθενται ενστάσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρωτοφανές ήταν το γεγονός να υποβάλλονται ενστάσεις και να μην επιστρέφονται από το Προεδρείο με την υπογραφή ως παρελήφθη, αλλά απαντώντας ως εξής: «θα σας δοθούν τα πρακτικά του συνεδρίου μέσα στα οποία θα εμπεριέχονται και οι ενστάσεις σας».

Η αλήθεια είναι ότι όταν καταθέτεις κάτι οπουδήποτε, παίρνεις απόδειξη παράδοσης εγγράφουκ.ο.κ. Απορίας Άξιο είναι ότι και ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας που παρίστατο στο συνέδριο είχε ακριβώς την ίδια άποψη, οπότε και τη σεβαστήκαμε καθότι έγκριτος νομικός γνώριζε καλύτερα απ’ όλους μας.

Διάβασα προχθές δημόσια, σχόλιο από σύνεδρο ότι οι ενστάσεις αποσύρθηκαν ενυπογράφως. Θα παρακαλούσα το συγκεκριμένο σύνεδρο να κοινοποιήσει σε όλους την υπεύθυνη δήλωση όπως επικαλείται που έδωσα μαζί με την υπογραφή μου ότι ζήτησα να αποσυρθούν οι ενστάσεις μου.

Θα τον συμβούλευα να ανακαλέσει διότι τα γραπτά μένουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι για οτιδήποτε ήθελε προκύψει. Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν όρια όσον αφορά τα τεκτενόμενα στη συλλογική έκφραση των στρατιωτικών, αλλιώς η δημιουργία εντυπώσεων δεν έχει χώρο στις Ένοπλες Δυνάμεις, πόσο μάλλον στο χώρο της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών.

Με εκτίμηση,
Στέφανος Κουκουράβας
Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας
6983531360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨