Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ 2017: Ανώτατοι ε.α ζητούν την κατάργηση της απόφασης Ε.Α.Α.Α για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο(Επιστολές στον Καμμένο)


aeroporiapostratos : Με σχόλιο μας σε παλαιότερη ανάρτησή μας  για τον Παραθερισμό γράφαμε:  Η οριστική και δίκαιη λύση του προβλήματος του παραθερισμού για το σύνολο των Αποστράτων χωρίς περιορισμούς σε κατηγορίες και βαθμούς (π.χ. κάτω του Ασμχου κλπ) είναι η κατάργηση της Υπουργικής Απόφασης Βενιζέλου και η επαναφορά του προ του 2011 status quo. 

Για να φτάσουμε όμως στην απόφαση της Ε.Α.Α.Α. για τον Παραθερισμό των μηνών Ιουλίου & Αυγούστου του 2017 είχαν προηγηθεί οι συνεχείς αναρτήσεις του aeroporiapostratos και οι συνεχείς δημοσιεύσεις επιστολών για το θέμα απ΄ τον Φεβρουάριο 2016 δείτε ΕΔΩ - ΕΔΩ & ΕΔΩ

Κατά την άποψή μας η συγκεκριμένη απόφαση της Ε.Α.Α.Α τείνει προς το δικαιότερο και εξασφαλίζει θέσεις παραθερισμού τους συγκεκριμένους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο σε συναδέλφους όλων των προελεύσεων - ειδικοτήτων και σε βαθμούς κάτω του Αντισμηνάρχου που αποκλείονταν προηγούμενα παντελώς και στο διηνεκές. 

Εξάλλου η απόφαση δεν.........
αποκλείει κανέναν οποιουδήποτε βαθμού (και των Ανωτάτων) να παραθερίσουν τους άλλους μήνες.

Τα στατιστικά στοιχεία  όμως που παρατίθενται από  την  Ένωση για τον Παραθερισμό στην επιστολή της προς τον κ. Υπουργό στη σελίδα (7).............για τους μήνες αιχμής (Ιουλιο- Αυγουστο) είναι καταλυτικά!!!!

Παραθερισμός .............κάθε 27 χρόνια!!!!!!!!! 

Από κει και πέρα κάποια πράγματα ΈΠΡΕΠΕ να αλλάξουν κάποτε προς το ΔΙΚΑΙΌΤΕΡΟ όλων των Συναδέλφων ο καθένας ας το σκεφθεί αντικειμενικά - συναδελφικά και ανθρώπινα........... και όχι λόγω βαθμού.

Δείτε τις επιστολές των ε.α. Ανωτάτων και της απάντησης της Ε.Α.Α.Α.


* Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ των Ανωτάτων ε.α. 

* Μας ενδιαφέρουν ΜΟΝΟΝ οι επιστολές και το περιεχόμενό τους  και όχι τα ονόματα των Συναδέλφων τα οποία αφαιρέθηκαν από το ιστολόγιο μας για ευνόητους λόγους. 
Εξάλλου όλοι έχουν το δικαίωμα της δικής τους διαφορετικής άποψης.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Ε.Α.Α.Α.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨