Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον ήρωα Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο στο Παλαιοκκλήσι (+Φώτο +Βίντεο)


Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο, είπαν σήμερα εκατοντάδες Καρδιτσιώτες, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλλη από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στο Παλαιοκκλήσι, γενέτειρα του εκλιπόντος, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Δημήτριου Βίτσα, αλλά και της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων..........
Δείτε βίντεο του KarditsaLive.Net από την εξόδιο ακολουθία:
Θα ακολουθήσει νέο βίντεο από την τελετή

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά που αδυνατούσαν να πιστέψουν την τραγική και απρόσμενη απώλεια.







Δεκάδες στεφάνια στη μνήμη του συνταγματάρχη Αδάμου είχαν καταφθάσει από νωρίς στο προαύλιο του Ιερού Ναού, ανάμεσα στα οποία και ένα του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα. Ο κόσμος είχε αρχίσει να μαζεύεται πολύ πριν την έναρξη της Εξοδίου Ακολουθίας, της οποίας χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τιμόθεος, και όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον άνθρωπο, οικογενειάρχη και φίλο Θωμά Αδάμο.
Η σωρός του εκλιπόντος έφθασε στον Ναό συνοδεία στρατιωτικής μπάντας και αγήματος από την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, μέσα στο φέρετρο που ήταν καλυμμένο με την γαλανόλευκη, ενώ συνάδελφοί του μετέφεραν το σπαθί και το πηλίκιο του αξιωματικού.


Στον Ιερό Ναό πέραν των δύο υπουργών που προαναφέραμε ανέμεναν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλειος Κόκκαλης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, οι βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Σιωροπούλου-Κατσιαβριά, Παναγιώτα Βράντζα και Σπύρος Λάππας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, εκατοντάδες στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης και απλός κόσμος που πήγε για να αποχαιρετίσει έναν δικό του άνθρωπο.







Επικήδειο εκφώνησε ο αρχηγός της χρονιάς αποφοίτησης του μεταστάντος, από την Σχολή Ευελπίδων, όπως και συγχωριανός του που εξήραν τον χαρακτήρα του, την αγάπη του προς την οικογένειά του, την ακεραιότητα και το πάθος του για την πατρίδα και το κοινό καλό.

Η έξοδος της σορού από τον Ιερό Ναό συνοδεύτηκε από παρατεταμένα χειροκροτήματα του δακρυσμένου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο προαύλιο και η πομπή που δημιουργήθηκε, πάντα με την συνοδεία της μπάντας και του αγήματος, συνόδευσε τον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο στο Κοιμητήριο του χωριού του που έμελε να γίνει, τόσο πρόωρα, η τελευταία του κατοικία.


Εκεί με την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών ειπώθηκε το τελευταίο αντίο και έπεσε η αυλαία ενός δράματος που ξεκίνησε με την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.






-





















Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨