Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Χακι συνδικαλιστές "καρφώνουν" για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ κράτηση 2% υπερ ΕΛΟΑΣ-Α-Ν για τους ΕΜΘ!!Να τους χαιρεστε!!!


Την ωρα που ο Πανελλήνιος Συλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας κανει αγώνα για την κατάργησης της Υπ.Απόφασης του κ.Καράμπελλα που επιβάλει επιπρόσθετη εισφορά 2% υπερ Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοήθειας και της Υπουργικής Απόφασης του κ.Καμμένου που εξουσιοδοτεί τούς Ειδικους Λογαριασμόυς Αλληλοβοήθειας να αναζητήσει και τις εισφορές οι οποίες δεν παρακρατήθηκαν κατά τη χορήγηση των εφάπαξ βοηθημάτων στους Εθελοντές Μακράς Θητείας, κατά το διάστημα από 1-1-04 έως 28-2-13 υπάρχουν δυστυχώς και καποιοι αυτοαποκαλουμενοι "Εκπροσωποι" των εν ενεργεία συναδέλφων μας οι οποίοι κανουν την "βρώμικη" δουλειά,εμπαίζουν τους............ εν ενεργεια ΕΜΘ και αντί να συντάσονται μαζί με τον ΠΣΑΕΜΘ που απο τον Απριλιο του 2013 κάνει αγώνα για την κατάργηση της παραπάνω ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτής εισφοράς,στελνουν εγγραφα διαμαρτυρόμενοι γιατί καποιοι συνάδελφοι της ΠΑ ελαβαν το εφάπαξ τους ΧΩΡΙΣ τη νκαταβολή αυτής της επιπρόσθετης εισφορας!!!

Εκτός απο αντισυνάδελφοι ειναι και ΨΕΥΤΕΣ!!!Ισχυρίζονται οτι 2500 συνάδελφοι ε.α ΕΜΘ της ΠΑ ελαβαν το εφάπαξ τους χωρις την κρατηση αυτή !!!Οι ε.α ΕΜΘ της ΠΑ συνολικά δεν υπερβαίνουν ουτε το 1/10 απο τον αριθμό που αναφέρουν ΨΕΥΔΩΣ!!!

Και αντί να αγωνίζονται μαζί μας να σταματησει αυτη η παρανομη κρατηση αυτοι θελουν το αντιθετο με το σκεπτικό οτι οι ΕΜΘ ζημειώνουν τον ΕΛΟΑΑ!!
Τι να σχολιάσουμε περισσότερο!!!Η αλητεία σε ολο της το μεγαλείο!!!
Να τους χαίρονται αυτοι οι ε.ε ΕΜΘ που τους εμπιστευονται!!!
Την επομενη φορά που θα αναρωτηθουν για την εννοια ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ θα πρέπει να ξερουν ποιον αφορά η λέξη!!!

Οι συνάδελφοι που θα κληθούν να καταβάλλουν επιπλέον 2% απο το εφάπαξ τους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να γνωρίζουν ποιος το έχει προτείνει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨