Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                Αβραάμ Λίνκολν                                                Τ. Φ. Κένεντι
 Γράφει ο 
Γιάννης Αβραμίδης Σμχος (ε.α).

Αναμφισβήτητα η Ελλάδα διάγει σήμερα την μελανότερη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Η φτωχοποίηση της πλειονότητας (60%) του ελληνικού πληθυσμού , αλλά κυρίως η απαξίωση των ελλήνων πολιτών από τους Ευρωπαίους εταίρους μας έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα ακόμα και στην αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Οι ισχυρισμοί των Ευρωπαίων εταίρων μας κυρίως της Ο.Ν.Ε, ότι............
δανείζουμε τους Έλληνες για να πληρώνονται οι συντάξεις τους , είναι πέρα ως πέρα ανυπόστατο. Προσπαθούν να θίξουν την αξιοπρέπεια ενός λαού στον οποίον οφείλουν πολλά. Ας μη ξεχνούν ότι η Ήπειρος που ζουν και υφίστανται λέγεται Ευρώπη και είναι δημιούργημα των Ελλήνων προγόνων μας. 

Προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό με τους επιεικώς απαράδεκτους χαρακτηρισμούς ως ¨τεμπέληδες¨, με νοοτροπία ασιάτη και άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αποδεικνύουν ότι λειτουργούν με υστεροβουλία και διέπονται από πνεύμα κακόβουλου εταίρου. Πράγματι η οικονομική κρίση προκλήθηκε από την ανικανότητα όλων αυτών που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια αυτόν τον τόπο και οδήγησαν στα επώδυνα για τους πολίτες Μνημόνια. Η χώρα μας δανείστηκε κατά κύριο λόγο από τους εταίρους μας αλλά και το Δ.Ν.Τ το τεράστιο ποσό των 250 δις €. Ποιούς σκοπούς εξυπηρέτησε αυτό το τεράστιο ποσό του δανείου, ποιοι παραπληροφόρησαν τους λαούς των δανειστών εταίρων μας , που δείχνουν με το δάχτυλο την Ελλάδα και εξαπολύουν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το λαό της; 

 Μια συνέντευξη που έδωσε ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάσιμο Ντ’ Αλέμα προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας και στους λαούς τους μιλώντας στη RaiNews 24. Αποκάλυψε ότι «δώσαμε στην Ελλάδα 250 δις όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων αφού τα 220 δις κατέληξαν για να πληρωθούν οι τόκοι απ ευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερα ποσοστά στις ιταλικές τράπεζες, δηλώνει ανοικτά ο Ντ’ Αλέμα» . Αποκαλύπτει την αλήθεια για τα χρέη της Ελλάδας «από μια φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα , τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μια πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η πτωχή χώρα γίνεται πτωχότερη ενώ η πλούσια πλουσιότερη» .Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Τα δάνεια προς την Ελλάδα είναι χρήματα που κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε και τη μυρωδιά τους. 

Αδίκως ο Κος Σοϊμπλερ μας κουνάει και ο δάκτυλό του και μιλάει για κοινωνική αλληλεγγύη των λαών. Δυστυχώς εκμεταλλεύονται το πρόβλημα της Ελλάδας για κομματικούς σκοπούς λόγω εκλογών σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. ¨Εταίροι να σου πετύχουν ¨ που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

   

 _ Η Ελλάδα υπήρξε ένα από τα λιγοστά θύματα της παγκοσμιοποίησης , αρχιτέκτονας της οποίας είναι ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Τ. Σόρος. Αυτός ετοιμάζει ¨οικονομικό αρμαγεδώνα¨ για να σταματήσει τον πρόεδρο Ν. Τράμπ που επιτίθεται στην οικονομική αγορά και το μέλλον του θα είναι αβέβαιο μη μπορώντας (αδυνατώντας) να ξανακάνει την Αμερική μεγάλη και πάλι (η Αμερική είναι υπερχρεωμένη ). 

 Ο Τ. Σόρος έβαλε ρότα για χειραγώγηση των αγορών μία μέθοδος που έκανε την Ελλάδα έρμαιο των δανειστών και του Δ.Ν.Τ. Για να αντιληφθούμε πως και πού πήγαν τα 250 δις που δανείστηκε η χώρα μας με τα Μνημόνια και ποιοι τα ωφελήθηκαν, θα αναφερθούμε στο δυσάρεστο τέλος των δύο προέδρων των Η.Π.Α Αβραάμ Λίνκολν και Τ. Κένεντι. Ο πρώτος απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει το κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι άρχισε να τυπώνει χρήμα για να χρηματοδοτήσει το πόλεμο (Αμερικανικός εμφύλιος) σώζοντας τη χώρα του από μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες. 

Ο Αβραάμ Λίνκολν λίγο καιρό μετά δολοφονήθηκε το 1865. Μετά τη δολοφονία του για 100 περίπου χρόνια κανένας πρόεδρος των Η.Π.Α δεν τόλμησε να επαναλάβει το παράδειγμά του και να μην πληρώνει τόκους στις τράπεζες. Το τόλμησε το 1963 ο πρόεδρος των Η.Π.Α Τ. Κένεντι με το νόμο Ν.11110 , δολοφονήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του ίδιου έτους λίγο μετά την απόφασή του. Η δολοφονία και των δύο προέδρων αναμφίβολα ήταν σχεδιασμένη, οι δολοφόνοι τους δολοφονήθηκαν πριν προλάβουν να δικαστούν, προφανώς για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Όσο και εάν φαίνεται απίστευτο αυτό που συμβαίνει στις Η.Π.Α είναι αληθινό. 

Το σύνταγμα των Η.Π.Α προβλέπει: « Το Υπουργείο Οικονομικών να τυπώνει στο πιεστήριό του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Το δίνει μετά στο Federal Reserve, όργανο των μεγάλων τραπεζών και αυτό το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο. Έτσι το αμερικανικό κράτος, οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν στις τράπεζες ετησίως περίπου 400 δις δολάρια τόκους για χρήματα που έχει τυπώσει το κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες. Αυτό πήγαν να καταργήσουν οι δύο δολοφονημένοι Πρόεδροι των Η.Π.Α. Γι’ αυτό και κανένας άλλος δεν τόλμησε να τα βάλει με τις τράπεζες, «η δύναμη του χρήματος είναι πολύ μεγάλη». 

 _ Για την ανα-κεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, που δεν είναι πλέον ελληνικές και για την πληρωμή των τοκοχρεολυσίων κυρίως στις γερμανικές ,γαλλικές και ιταλικές τράπεζες χρησιμοποιήθηκαν, από τα δανεικά των 250 δις €, τα 220 δις € (κατά δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάσιμο Ντ’ Αλέμα σε επίσημη συνέντευξη για την Ελλάδα) και όχι για συντάξεις των ¨τεμπέληδων¨ Ελλήνων. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος , μετά την φτωχοποίηση μισθωτών και συνταξιούχων, με τα επτά χρόνια λιτότητας, το αποτέλεσμα είναι χειρότερο , τέταρτη η Ελλάδα στο δείκτη εξαθλίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨