Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση - Βιογραφικό σημείωμα Nέου Προέδρου ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

 

aeroporiapostratos: καλή επιτυχία!!!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ανακοίνωση Nέου Προέδρου   ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Το ΔΣ /ΕΑΑΑ   μετά την παραίτηση του Προέδρου Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  Σμχο ε.α Ιωάννη Γιαπουτζίδη με όρισε  Πρόεδρο του Παραστήματος .

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ/ ΕΑΑΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε  και τον ορισμό ως Πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης . Αποτελεί χαρά και τιμή για μένα   Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Να είναι βέβαιοι όλοι οι συνάδελφοι, πως θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω στα νέα  καθήκοντα  όπως έπραττα και ως  εν ενεργεία αξιωματικός . Ειδικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες.  και για τους συναδέλφους  μας,  μέλη του Παραρτήματος..

Και βέβαια, θέλω να..........
ευχηθώ στον προκάτοχό μου, τον κ.Ιωάννη Γιαπουτζίδη , καλή συνέχεια στην υπόλοιπη ζωή του .

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι ότι στείρες αντιπαραθέσεις και αντιδικίες ανήκουν στο χτες. Σε περίοδο τόσο έντονης κρίσης, απαιτείται διάλογος, ενότητα και πνεύμα συνεργασίας.  μεταξύ των συναδέλφων αποστράτων αεροπορίας  αλλα και γενικά των αποστράτων όλων των κλάδων Είναι ώρα για πράξεις, είναι ώρα για ειλικρίνεια, είναι ώρα να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ».  Και με αυτές τις αρχές δεσμεύομαι να λειτουργήσω.
   Θεσσαλονίκη 7/9/2015
Διαμαντίδης Βασίλειος
Σμχος (Ο) ε.α
Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης                                                         

   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ      ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Βασίλειος Διαμαντίδης  γεννήθηκε  στο Παρανέστι Δράμας το 1961.
Είναι Έγγαμος με δυο αγόρια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλος)
Το 1980 είσελθε στην Στρατιωτική  Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων  (ΣΣΑΣ) στο τμήμα Οικονομικού.  Αποστρατεύτηκε το 2009
Σπούδασε Οικονομικά  στο ΑΠΘ  και μετά  την αποστρατεία    ειδικεύτηκε στο Επιχειρηματικό Πλάνο ,οικονομοτεχνικές μελέτες και επενδυτικοί νόμοι στο Πανεπιστήμιο  Μακεδονία (ΠΑ-ΜΑΚ)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού , προμηθειών , διοίκησης επιχειρήσεων . Απόφοιτος Σχολής Επιτελών Αεροπορίας .
Σεμινάρια Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς και σε Προγράμματα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων .
 Επιτυχών σε εξετάσεις των Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Προσώπων.

 ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Διετέλεσε   Προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών , Επιθεωρητής , Ελεγκτής και επιτελής σε διάφορες υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας  και αποστρατεύτηκε  με βαθμό του Σμηνάρχου .
Αναλυτικά   και ενδεικτικά αναφέρονται :
 Γραμματέας ΔΣ  ΜΤΑ 
Διευθυντής  Εκμεταλλεύσεις Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας  ΝΠΔΔ-
Τμηματάρχης Ελέγχου Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Ταμείου Αλληλοβοηθείας Αεροπορίας (ΤΑΣΑ).  
Τμηματάρχης Εκμετάλλευσης Συγκροτήματος    Πολυκαταστημάτων Αεροπορίας  (ΣΕΠΑ).
Προϊστάμενος  γραφείου υγειονομικής περίθαλψης ασθενών μη στρατιωτικών –γραφείου προϋπολογισμού   στο 251 Γενικό Νοσοκομείο  Αεροπορίας  .
 Τμηματάρχης  Οικονομικών Επιθεωρήσεων  στο ΓΕΑ
Επίσης κατά την  λοιπή θητεία διετέλεσε σε διάφορες θέσεις ως Προϊστάμενος Οικονομικών υπηρεσιών , ελεγκτής και επιτελής ..

Μετά την Αποστρατεία  και από το 2010 είναι  εντεταλμένος  και μέλος του ΔΣ  στην Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας  τής ΓΓΠΠ  με εκπαίδευση την δασοπροστασία -δασοπυρόσβεση  και στην παροχή Α βοηθειών    καθώς  και εκπρόσωπος  τής Θεσσαλονίκης  του   ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ  /ΣΣΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΜΧΟΣ (Ο) Ε.Α.
ΤΗΛ : 6983502502
EMAL:vdiamantidiw@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨