Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΕΝΣΑ


Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σας γνωρίζουμε ότι στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ημέρα Δευτέρα, συγκλήθηκε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας (ΣΕΕΝΣΑ).
Θέμα που συζητήθηκε,..............
η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης του Δ.Σ. του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.
Βάσει του Καταστατικού η εκλεγμένη Εφορευτική Επιτροπή, αναλαμβάνει την ευθύνη να συγκεντρώσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών από σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 έως την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, τις υποψηφιότητες για τις θέσεις των μελών του Δ.Σ., μέσω του info@seensa.gr, και να καταρτίσει το ψηφοδέλτιο.

Για το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ηλίας Κολλύρης Ανθσγός (ΤΣΕ) 6983513027
H ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μαρία Χατζηϊωάννου Λχίας (ΣΣΝΣ) 6930961099

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨