Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αβεβαιότητα για την συνέχιση (τύχη) της εκλογικής διαδικασίας στην Ε.Α.Α.Α.


Σε συνέχεια της πρόσφατης ενημερώσεως για τα Προβλήματα που προέκυψαν με την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων!!! για τις εκλογές της ΕΑΑΑ τον Νοέμβριο πληροφορούμαστε από υποψηφίους συναδέλφους ότι το Δ.Σ. της Ένωσης τελικά δεν συνεδρίασε την Παρασκευή 11.9. διότι.........

άλλα μέλη απουσίαζαν εκτός Αθηνών και άλλα δεν προσήλθαν λόγω του ότι η πρόσκληση ήταν παράνομη.

Μας γνωστοποιούν επίσης ότι σύμφωνα με το νόμο 2690/99( Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) ορίζει σχετικά τα εξής( άρθρο 14 παρ.2): "Η πρόσκληση, η οποία περιλαμβάνει την ημερησία διάταξη, γνωστοποιείται, από τον Γραμματέα, στα μέλη, τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη συνεδρίαση.... Η προθεσμία αυτή μπορεί σε περίπτωση επείγοντος να συντμηθεί, η πρόσκληση όμως τότε, πρέπει να είναι έγγραφη και να βεβαιώνονται σε αυτήν οι λόγοι, που κατέστησαν τη σύντμηση αναγκαία".

'Έγγραφη πρόσκληση δεν εστάλη στα μέλη, ούτε οι λόγοι της συντμήσεως του χρόνου δικαιολογήθηκαν κι ακόμη ούτε τα θέματα της ημερησίας καθορίσθηκαν. Απλά ελέχθη: " Θα συζητήσουμε γενικά για τις εκλογές". Και το χειρότερο. Εγκαλούνται;;;;;;;; δε τα μέλη που εφήρμοσαν το νόμο και δεν προσήλθαν στην παρανόμως συγκληθείσα συνεδρίαση.

Δυστυχώς οι ημερομηνίες τρέχουν, οι προθεσμίες παραβιάζονται και υπάρχει γενική δυσαρέσκεια και <<φόβοι>> μήπως και δεν διεξαχθούν οι εκλογές.

Κάποιοι σίγουρα κωλυσιεργούν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. Ως πότε όμως;

Επιτέλους η Ε.Α.Α.Α. οφείλει να απαντήσει - ενημερώσει τα μέλη της για το προκύψαν τελευταίως πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨