Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγή φρουράς (Προέδρων) στην Ε.Α.Α.Α./Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση τεως Προέδρου Ιωάννη Γιαπουτζίδη

Το ΔΣ με τις υπ αριθ 21/4-6-2015 / 23/23-6-2015 αποφάσεις αποφάσισε στα παραρτήματα σύμφωνα με την νομοθεσία ότι δεν προβλέπονται εκλογές . Τα Παραρτήματα εφόσον το επιθυμούν , κατά την κρίση τους και με δική τους ευθύνη μπορούν να προβούν σε σφυγμομέτρηση και χωρις την επιβάρυνση του Π-Υ των Παραρτημάτων Μετά την απόφαση της ΕΑΑΑ ο πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Σμχος ε.α Ιωαννης Γιαπουτζίδης υπέβαλε την παραίτηση του που αναφέρει.........
 
Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του προέδρου της ΕΑΑΑ –Παραρτήματος Θεσσαλονίκης , για να υλοποιήσετε άμεσα το σχέδιο δράσης , που επικαλείστε .
Αφορμή της παραίτησης , είναι το έγγραφο που απέστειλε η ΕΑΑΑ , σε όλα τα Παραρτήματα )έχει Δημοσιευθεί στην ΗΧΩ των ΑΙΘΕΡΩΝ μηνος Αυγούστου 2015.
Ανακοίνωση νέου Προέδρου ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Το ΔΣ /ΕΑΑΑ μετά την παραίτηση του Προέδρου Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Σμχο ε.α Ιωάννη Γιαπουτζίδη με όρισε Πρόεδρο του Παραστήματος .

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ/ ΕΑΑΑ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τον ορισμό ως Πρόεδρο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης . Αποτελεί χαρά και τιμή για μένα Η τιμή είναι μεγάλη, η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Να είναι βέβαιοι όλοι οι συνάδελφοι, πως θα κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω στα νέα καθήκοντα όπως έπραττα και ως εν ενεργεία αξιωματικός . Ειδικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες. και για τους συναδέλφους μας, μέλη του Παραρτήματος..
Και βέβαια, θέλω να ευχηθώ στον προκάτοχό μου, τον κ.Ιωάννη Γιαπουτζίδη , καλή συνέχεια στην υπόλοιπη ζωή του .
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, πρέπει να καταλάβουμε πλέον όλοι ότι στείρες αντιπαραθέσεις και αντιδικίες ανήκουν στο χτες. Σε περίοδο τόσο έντονης κρίσης, απαιτείται διάλογος, ενότητα και πνεύμα συνεργασίας. μεταξύ των συναδέλφων αποστράτων αεροπορίας αλλα και γενικά των αποστράτων όλων των κλάδων Είναι ώρα για πράξεις, είναι ώρα για ειλικρίνεια, είναι ώρα να βάλουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Και με αυτές τις αρχές δεσμεύομαι να λειτουργήσω.

Θεσσαλονίκη 7/9/2015
Διαμαντίδης Βασίλειος 
Σμχος (Ο) ε.α
Πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης

ΠΗΓΗ: eaaathessaloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨