Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

34η Έκθεση - Διαγωνισμός Μοντελισμού Αεροσκαφών (1-4 Οκτ.'15)

1-4 Οκτωβρίου 2015, Ολυμπιακό Συγκρότημα Χόκεϊ, Ελληνικό

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εκτεθούν συγκεντρωμένα, μοντέλα υπό κλίμακα ΟΛΩΝ των αεροσκαφών που έχουν πετάξει με τα χρώματα της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Ίδρυση της έως πώληση-συγχώνευση της. Συνολικά θα εκτεθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, περισσότερα από 54 μοντέλα αεροσκαφών σε κλίμακα 1/72 και 1/144.

Η είσοδος για το κοινό, είναι ελεύθερη. Πλέον της προαναφερθείσας έκθεσης μοντέλων αεροσκαφών της ΟΑ, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει μοντέλα όλων των ειδών (αεροπλάνα πολιτικά και πολεμικά, στρατιωτικά οχήματα, πλοία, αυτοκίνητα, φιγούρες - μινιατούρες, μοντέλα φαντασίας, διοράματα κ.α.) φτιαγμένα από Ελληνες και ξένους μοντελιστές..........Για επιπλέον πληροφορία, επισκεφτείτε :
www.ipms-hellas.gr
καθώς και την σελίδα του διαγωνισμού : https://www.facebook.com/events/827883637286678/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨