Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Επίδειξη αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλεξανδρούπολη


Ένα εντυπωσιακό θέαμα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν την........

Κυριακή 8 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη. Ανήμερα των προστατών της πολεμικής αεροπορίας αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, αεροσκάφη θα απογειωθούν από τη Λάρισα με σκοπό να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στους δημότες και επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης τονώνοντας ταυτόχρονα το εθνικό φρόνημα.

Η επίδειξη αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη με τον γενικό αρχηγό τακτικής αεροπορίας Χρήστο Χριστοδούλου, κατά την επίσκεψη του κ. Χριστοδούλου στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.

ΠΗΓΗ: thrakinea


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨