Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ε.Α.Α.Σ/ΑΡΤΑΣ:Επεισοδιακή συνάντηση, με το εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Βουλευτή Βασίλη Κικίλια.



Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου και περί ώρα 11:00, με την ιδιότητα του προέδρου της Ε.Α.Α.Σ./Παρ. Άρτας και συνοδευόμενος από δύο συναδέλφους, συναντήθηκα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Άρτας, με τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, βουλευτή Βασίλη Κικίλια, που είχε επισκεφθεί την περιοχή μας, από την προηγούμενη ημέρα, προκείμενου να συζητήσουμε για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα επιβίωσης, που αντιμετωπίζουν τόσο τα ε.ε. όσο και τα ε.α. στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά τις παράνομες, αντισυνταγματικές, επώδυνες, εκ προθέσεως και δυσβάσταχτες μειώσεις που επιβλήθηκαν, στους μισθούς και τις συντάξεις, όπως καθώς και πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει το όλο θέμα το κόμμα που εκπροσωπεί και δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις του ΣτΕ, στην περίπτωση που μελλοντικά επανέλθει στην κυβέρνηση.

Λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης και ενώ βρισκόμουν στο αρχικό στάδιο της ενημέρωσης με διέκοψε λέγοντάς μου:...............
" Γιατί λες, πως οι μειώσεις, που σας έγιναν, ήταν παράνομες και αντισυνταγματικές;" Του απάντησα λέγοντας του, πως είχα μαζί μου, τις αποφάσεις του ΣτΕ και τον προέτρεψα να τις διαβάσει, τότε σηκώθηκε από την θέση του, εκνευρισμένος και πηγαινοερχόμενος πίσω από το γραφείο, ωρυόμενος άρχισε να μου λέει:

. "Μη μας ψηφίσεις, δεν την θέλουμε την ψήφο σου, δεν θέλουμε την ψήφο κανενός σας, το κατάλαβες;"
. "Τι δεν καταλαβαίνεις; Θα σας κόψουνε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις. Και εμείς το ίδιο θα κάνουμε, όταν γίνουμε κυβέρνηση, θα κόψουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει τίποτε, το κατάλαβες;"
. " Τι θέλεις, τι ζητάς;"

Στο σημείο αυτό, σηκώθηκα από την καρέκλα μου και του είπα ότι, ζητάω δικαιοσύνη και ισότιμη αντιμετώπιση και για αρχή μια συγγνώμη και να απολογηθούν γι΄αυτά που εκ προθέσεως μας έκαναν. Μου απάντησε λέγοντάς μου:

. "Και ο πατέρας μου, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και του μείωσαν τη σύνταξη, σε όλους έγιναν μειώσεις. Τέλος."

. Του απάντησα λέγοντάς του ότι, δεν τον φοβάμαι, ότι μπορώ να φωνάξω πιο δυνατά από τον ίδιο, ότι σαν άνθρωπος έχω αρχές και αξίες και ξέρω να σέβομαι τον συνομιλητή μου. Μου απάντησε ειρωνικά, λέγοντάς μου: "Καλά κάνεις."

. Στη συνέχεια τον ρώτησα να μου πει εάν, ως Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και προστασίας του πολίτη, που είχε διατελέσει κατά την περίοδο, Ιουνίου 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, είχε διαβάσει και εάν γνώριζε, ως όφειλε, τις παρακάτω αποφάσεις του ΣτΕ:

>. Την 2192/14, που επέβαλε στην τότε συγκυβέρνηση να επαναφέρει τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.
>. Την 1128/14, που ακύρωνε και αναγνώρισε, ως αντισυνταγματικό τον ν.4307/14, με τον οποίο, η τότε συγκυβέρνηση,αντί να εφαρμόσει την 2192/14, απόφαση του ΣτΕ, προέβη στη θέσπισή του, με τον οποίο ρυθμιζόταν η καταβολή του 50%, των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών σε 36 μηνιαίες δόσεις. 

. Στο παραπάνω ερώτημα δεν έλαβα καμιά απάντηση και στη συνέχεια,στράφηκε σε ένα από τα μέλη που με συνόδευαν και αφού άκουσε την ερώτησή του, που αφορούσε τις συντάξεις χηρείας, απάντησε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Στην συνέχεια, με το πρόσχημα της έλλειψης χρόνου, δεν μου επέτρεψε να ολοκληρώσω, αυτά που ήθελα να πω και αποχώρησα.

Για δεοντολογικούς λόγους δεν αναφέρω τις απρεπείς εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος Πρόεδρος του παραρτήματος Αρτας, μπορεί να μας πει γιατί ο ΥΕΘΑ Καμμενος που τυγχάνει και πολιτικός του φίλος δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις του ΣτΕ ? Φθηνός ο τρόπος παραπληροφόρησης που έχουν εφεύρει καποιοι , προσκείμενοι στον Καμμενο , για να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tις περικοπές το κόμμα του Καμμένου τις έκανε;
    ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας διαλυσανε κι εσείς ασχολείστε με τον Καμένο.
    Φέρτε τους πίσω να σας πάρουν και τα ρέστα να ησυχάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΕΙΡΤΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ;ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ!!!
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ!!!ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ "ΜΠΟΛΥΛΗ¨ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!ΣΤΑ 5 ΠΑΝΑΗ ΣΤΑ 4!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΡΩΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨