Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΕκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16-02-2017 για την μαρτυρική επέτειο των 74 χρόνων από το............ ολοκαύτωμα του Δομένικου και την ομαδική εκτέλεση των 150 και πλέον κατοίκων του Δομένικου, Δαμασίου και Μεσοχωρίου από τα Ιταλικά στρατεύματα κατοχής στις 16 Φεβρουαρίου 1943.

Μετά την θεία λειτουργία στο εκκλησάκι στη θέση «Καυκάκι», τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Ιταλός πρέσβης Λουίτζι Μάρα ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι οι Ιταλοί στρατιώτες δεν τίμησαν τη στολή που φορούσαν και ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα που διέπραξαν.

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του ΔΣ, Επγο ε.α Αθανάσιο Ντιγκπασάνη, Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο, Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα ο οποίος κατέθεσε στεφάνι.

http://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=393:2017-02-16-17-08-06&catid=6:ek&Itemid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨