Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

«ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ»( ο θεός είναι μεγάλος).


Του Επισμηναγού (Ι) ε.α.  Γεωρ. Β. Κασσαβέτη

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η περιοχή των Εξαρχείων, η οποία παλαιότερα αποτελούσε τόπο κατοικίας πολιτικών και πνευματικών προσωπικοτήτων, στις μέρες μας έχει καταστεί ανεξάρτητο κρατίδιο, στο οποίο την εξουσία ασκούν οι αντιεξουσιαστές και η Αλβανική μαφία. Το επί της οδού Καλλιδρομίου Αστυνομικό Τμήμα δεν έχει καμιά απολύτως δυνατότητα ελέγχου της περιοχής, αφού η μισή περίπου δύναμη των στελεχών του διατίθεται για την προστασία του..........

Στους νομείς της εξουσίας της περιοχής προστέθηκαν τελευταία και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι οποίοι στεγάζονται στα είκοσι(20) περίπου αυθαιρέτως καταληφθέντα κτίρια, τα οποία η φιλόστοργη Κυβέρνησή μας ονομάζει « άτυπα κέντρα φιλοξενίας». Το ότι μόνο στη Αθήνα υπάρχουν είκοσι χιλιάδες άστεγοι (homeless) συμπατριώτες μας, οι οποίοι κοιμούνται στα παγκάκια υπό πολικές θερμοκρασίες  αφήνει τους Υπουργούς της παγερά αδιάφορους.
Το παράδοξο όμως δεν είναι ότι η παράνομη κατάληψη των κτιρίων αυτών είναι ανεκτή από το Ευρωπαϊκό, υποτίθεται, κράτος μας, αλλά το ότι οι παράνομοι ένοικοι προκαλούν, νομιμοποιώντας de facto την παραμονή τους. Αποτελεί σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, ομάδες μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , με καλυμμένα τα πρόσωπα να παρελαύνουν συντεταγμένα κυρίως στην οδό Στουρνάρη αναφωνώντας ρυθμικά το γνωστό πλέον από τις αποτρόπαιες πράξεις αποκεφαλισμού «απίστων» σύνθημα των Τζιχαντιστών, « Αλλάχου Ακμπάρ» ( ο θεός είναι μεγάλος).
Προφανώς όλα τα κόμματα , τα οποία άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τα πράγματα στην εν λόγω περιοχή. Ειδικότερα όμως η σημερινή Κυβέρνηση ούτε θέλει, αλλά κι ούτε μπορεί να ελέγξει το Ανεξάρτητο Κράτος των Εξαρχείων. Έτσι, την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενη, αποδίδει την αδράνειά της στην δήθεν «αρχή της ανεξιθρησκείας», εν γνώσει της ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται περί θρησκευτικής εκδηλώσεως , αλλά για επίδειξη περιφρόνησης της νομιμότητος προς το κράτος φιλοξενίας.
Και το ότι οι από το πουθενά προερχόμενοι κυβερνήτες μας δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση το κατανοούμε. Αλλά να μη το αντιλαμβάνεται και ο επί της Δημοσίας Τάξεως αρμόδιος Υπουργός, ο οποίος προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας είναι αδιανόητο. Αν σε λίγο καιρό η ανεξέλεγκτη αυτή περιοχή καταστεί άντρο εκτροφής και διακινήσεως Τζιχαντιστών τι θα έχει να μας πει ο Στρατηγός κύριος Τόσκας; Ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε; Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨