Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Διαδήλωση ενστόλων στο Σύνταγμα για «τα ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις


Ζητούν την πλήρη συμμόρφωση της κυβέρνησης στις αποφάσεις του ΣτΕ, την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος και τερματισμό στις περικοπές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην πλατεία Συντάγματος αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί ενάντια στα «ψέματα και τις κούφιες υποσχέσεις» της κυβέρνησης...........Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας τονίζουν πως έχει έρθει η ώρα να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ζητούν: «πλήρης συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ, ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, τερματισμό των περικοπών των δαπανών, νέες προσλήψεις, έκδοση διευκρινιστικών εγκυκλίων που θα εξειδικεύουν την εφαρμογή των διατάξεων του ασφαλιστικού νόμου».

Την ίδια ώρα στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί σχετικό βίντεο όπου γίνεται λόγος για οχήματα - νεκροφόρες, για υπηρεσίες - χωματερές, για ενδοεπικοινωνία - ευάλωτη σε εγκληματικές ομάδες κ.α.

Οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ σημειώνουν ακόμη πως πρέπει να «δοθεί ένα τέλος στον εμπαιγμό και την απαξίωση».

Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής επισημαίνει ότι «σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζικά και αγωνιστικά διεκδικώντας: Ένα ειδικό μισθολόγιο με αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας σύμφωνα και με τις δικαστικές αποφάσεις, την π άμεση και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του ΣτΕ, την διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των αποθεματικών, την ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας».

ΠΗΓΗ: protothema.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨