Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΤο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας των Αποφοίτων ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης στο ΚΨΜ της ΣΣΑΣ ,που συμμετείχαν αρκετοί απόφοιτοι της σχολής μας.........
Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη εισαγωγή του Βασιλείου Διαμαντίδη και του Θεοδωρίδη Σταύρου που ευχαρίστησαν τον Δκτη της Σχολής Ταξχο Χατζηγεωργίου Αντωνίου για την παραχώρηση της αίθουσας της Σχολής.

Στη συνέχεια, ο αρχαιότερος απόστρατος απόφοιτος της ΣΣΑΣ Πλουμίδης Γεώργιος (έτος εισαγωγής 1966 ) ο οποίος εισήλθε στην σχολή ως μαθητής ΣΙΣ και εξήλθε ως Αξκός ΣΣΑΣ μαζί με τον Δντή 424ΓΣΝΕ Υπτγο (ΥΙ) Μιχαήλ Τσελεντάκη έκοψαν την πίττα με τον προβλεπόμενο τρόπο, ενώ συγχρόνως μοιράστηκαν και ατομικές πίττες σε όλους τους παρευρισκόμενους αποφοίτους της σχολής .
«Τυχερός» του φλουριού ήταν ο Ταξχος (ΣΤΡ ) ε.α Αντώνιος Ορφανός που του δόθηκε μια εικόνα της Παναγίας και ένα βιβλίο σχετικό με το οχυρό του Ρούπελ το οχυρό της αντίστασης ,της αξιοπρέπειας , του ηρωισμού (προσφορά του συγγραφέα και απόφοιτου ΣΣΑΣ Βασιλείου Νικόλτσου )
Ακολούθησε η απονομή τιμητικών δώρων στον Δκτη ΣΣΑΣ Ταξχο Αντώνιο Χατζηγεωργίου και στον αρχαιότερο απόφοιτο ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης Γεώργιο Πλουμίδη .

Μετά το πέρας της κοπής υπήρχε μπουφές

Ως Απόφοιτοι ΣΣΑΣ Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένα και δημιουργικό 2017. Αισιοδοξία τύχη δύναμη και πολλές επιτυχίες .
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η παρουσίαση βιβλίου <<Ιστορία της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (Σ.Ι.Σ) Θεσσαλονίκης 1947-1970>> θα γίνει Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ώρα 18:00 στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης οδός Λαμπράκη 4

Βασίλειος Διαμαντίδης

Β Αντιπρόεδρος ΣΑ /ΣΣΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨