Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΕΑΑΑ/Παρ.Λάρισας - Ετήσιο Μνημόσυνο


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους ε.α. συναδέλφους που έφυγαν από τη ζωή.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της θεοτόκου στην......... 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη Λέσχη Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός της Τ.Α Απτχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Επιτελάρχης ΑΤΑ Τξχος (Ι) Συμεών Ψιμούλης, ο Δκτης ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Δημήτριος Τσιρογιαννίδης, ο Δκτης 140 ΣΕΠΗΠ Σμχος (Ι) Βασίλειος Αγορογιάννης, ο Δκτης της Μοίρας ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Παραρτήματος Λάρισας Υπτχος (Ι) ε.α. Νικόλαος Δαλιανάς καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων .

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Δημήτριο Τσιρογιαννίδη για την αμέριστη συμπαράστασή του.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Επγο κ. Γεώργιο Λιάτο καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και για την ευγενική προσφορά του καφέ εκ μέρους τους.

γ) Όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τίμησαν την μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.

Περισσότερες φ​ωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο:

http://www.eaaalar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=284:2015-10-19-12-52-32&catid=6:ek&Itemid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨