Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Συγκάλεση σύσκεψης Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων Αποστράτων Ε.Δ. & Σ.Α


Στα γραφεία της Ε.Α.Α.Α. Χαλκοκονδύλη 5, 7ος όροφος την..........
Παρασκευή 30/10/15 (10:30) 
έχει προγραμματισθεί συνάντηση των Προέδρων όλων των φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ για αλληλοενημέρωση - λήψη αποφάσεων και περαιτέρω συντονισμό ενεργειών λόγω της επικείμενης ψήφισης του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό - Σνταξιοδοτικό.

Τα θέματα της συνάντησης : "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ"
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΡΜΑΤΑ ΣΤΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΦΙΛΗΣ. ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ Κ(Λ)ΑΜΜΕΝΟ.

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨