Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Εκλογές ΕΑΑΑ 2015 – Ανακήρυξη Υποψηφιοτήτων


Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα εκλογικά τμήματα που αναφέρονται κατωτέρω:


• 1ο Τμήμα Αθηνών (Α – Ι): ΕΑΑΑ Πλ. Κάνιγγος, Χαλκοκονδύλη 5, 7ος όροφος

• 2ο Τμήμα Αθηνών (Κ – Ο): ΕΑΑΑ Πλ. Κάνιγγος, Χαλκοκονδύλη 5, 7ος όροφος

• 3ο Τμήμα Αθηνών (Π– Ω): ΕΑΑΑ Πλ. Κάνιγγος, Χαλκοκονδύλη 5, 3ος όροφος

• 4ο Τμήμα Αθηνών: ΛΑΕΔ ΛΑΕΔ / Ρηγίλλης & Βασιλίσσης Σοφίας.......


• 5ο Τμήμα & 6ο Τμήμα Αθηνών: Πολιτιστικό κέντρο Παπάγου (πρώην ΠΟ.ΚΕ.ΠΑ) Ελ. Βενιζέλου 1, πλησίον ΜΕΤΡΟ, στάση ‘Εθνική Άμυνα’

• 7ο Τμήμα Κομοτηνής: EAAA – Παράρτημα Κομοτηνής, Φιλικής Εταιρείας 59

• 8ο Τμήμα Θεσσαλονίκης: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Γ. Θεοχάρη 2 • 9ο Τμήμα Λάρισας: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Λαρίσης, Λαπηθών 6

• 10ο Τμήμα Βόλου: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Βόλου, Τοπάλη 35

• 11ο Τμήμα Πάτρας: ΕΑΑΑ Παράρτημα Πάτρας, Γούναρη 77

• 12ο Τμήμα Καλαμάτας: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Καλαμάτας, Χρυσάνθου Παγώνη 10

• 13ο Τμήμα Ηρακλείου: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Ηρακλείου, Ιωνίας 16

• 14ο Τμήμα Χανίων: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Χανίων, Π. Κελαϊδή 8

• 15ο Τμήμα Χαλκίδος: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Χαλκίδος, Τσιριγώτη 7

• 16ο Τμήμα Πρέβεζας: ΕΑΑΑ – Παράρτημα Πρέβεζας, Π. Τσαλδάρη 2

Διευκρινίζεται, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη της ΕΑΑΑ, ένα μέλος από κάθε ορφανική οικογένεια και τα προαιρετικά μέλη που έχουν υπηρεσιακή ταυτότητα και είναι εγγεγραμμένα στους εκλογικούς καταλόγους.

Οι εκλογικοί κατάλογοι υπάρχουν στα Γραφεία της Ενώσεως και στα Παραρτήματα έγκαιρα. Οι διορθωμένοι Εκλογικοί κατάλογοι θα βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα πέντε (5) ημέρες προ των εκλογών, ήτοι στις 10-11-2015. Ύστερα από τον έλεγχο νομιμότητας των υποψηφίων, στον οποίο προέβη το Δ.Σ. ΕΑΑΑ σύμφωνα με το σχολιασμό – παρατηρήσεις – προτάσεις του γραφείου νομοθετικής πρωτοβουλίας του ΥΠΕΘΑ ακολουθεί η ανακήρυξη τους. Τα βιογραφικά καταχωρήθηκαν στην ΗτΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 (Φ. 532).

Το ψηφοδέλτιο του Δ.Σ./ ΕΑΑΑ χωρίζεται σε τρία μέρη: το πρώτο για τη θέση του Προέδρου, όπου τίθεται ένας (1) σταυρός προτιμήσεως, το δεύτερο για τη θέση του Αντιπροέδρου, όπου επίσης τίθεται ένας (1) σταυρός προτιμήσεως και το τρίτο για τις θέσεις των Μελών του Δ.Σ., όπου τίθενται από ένας (1) έως τέσσερις (4) σταυροί προτιμήσεως.

Οι σταυροί προτιμήσεως σε κανονικό μέγεθος τίθενται είτε στην αρχή (αριστερά), είτε στο τέλος (δεξιά) των ονομάτων των υποψηφίων με μπλέ ή μαύρο χρώμα. Οι Πρόεδροι των εφορευτικών επιτροπών υπογράφουν το φάκελο και το ψηφοδέλτιο με κόκκινο στυλό. Το ψηφοδέλτιο θα είναι λευκό, μεγέθους όμοιου με εκείνο των βουλευτικών εκλογών (όχι Α4).

Τα ψηφοδέλτια θα είναι γραμμογραφημένα και ο σταυρός ( + ) θα τίθεται στην αντίστοιχη στήλη και όνομα. Είναι ευνόητο ότι στο χώρο ψηφοφορίας θα ευρίσκεται μόνο η εφορευτική επιτροπή και η σταυροδοσία θα γίνεται εντός του ειδικά διαμορφωμένου χώρου (παραβάν). Εκλογές για τα ΔΣ των Παραρτημάτων δεν θα διεξαχθούν σύμφωνα με το νόμο (1911/90), άρθρο 14 παρ. 4, αλλά θα γίνει διορισμός των επιθυμούντων από το νέο ΔΣ, που θα προκύψει. Διευκρινίζεται ότι μετά τις εκλογές θα γίνει επεξεργασία αριθμών ταυτοτήτων ψηφισάντων (plotting) από την εφορευτική επιτροπή για να διαπιστωθούν τυχόν διπλοψηφίσαντες.

Οι υποψήφιοι:



ΕΑΑΑ




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨