Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Εκλογές Ε.Α.Α.Α.: Αναρμόδιο το Ν.Σ.Κ. για τις υποψηφιότητες (Έγγραφο-απάντηση)


<<Νεώτερον ανακοινωθέν εκ του Προεκλογικού Μετώπου>>.

Η πολυπόθητη για την Ε.Α.Α.Α. απάντηση του Ν.Σ.Κ. (στο ερώτημά της) ήρθε αλλά............ είναι αρνητική.

Δικαιώνεται τελικώς η άποψη του νομικού τ. Δντα Συμβούλου της Ένωσης και νυν υποψηφίου για το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α. κ. Γ. Κασσαβέτη ότι το Ν.Σ.Κ. δεν έχει αρμοδιότητα να απαντήσει.   Απάντηση υποψηφίου για το έγγραφο της Ε.Α.Α.Α. προς Ν.Σ.Κ (υποψηφιότητες μελών)

Έπεται λοιπόν η συνέχεια προς τον κ. ΥΕΘΑ για να δώσει την δική του απάντηση για  υποψηφίους που κατά την άποψη του νυν Δ.Σ.  έχουν <<κολλήματα στην υποψηφιότητα τους>>.

Μα τόση επιμονή ρε παιδί μου!!!! Δεν βαρέθηκαν ποια;;;; Αφήστε κύριοι να εξελιχθεί η εκλογική διαδικασία!!! 
Πόσα και τι θα  δούμε ακόμη μέχρι τις 15 Νοεμβρίου;;;;;; 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΡΕΚΛΑ..!! ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΑΑ..!! ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ : ΑΝΕΥ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ, ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ( ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ), ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ( ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ, 251 ΓΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΖΑΝΝΕΙΟ, ΟΙ ΡΟΜΑ ΛΕΙΠΟΥΝ κλπ ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΕΔΑ...ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ..?? ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ. ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ...!!! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..!!

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨