Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Ο ΣΕΕΝΣΑ στη Βουλή - Υποβολή Προτάσεων


Αθήνα, 7 Iουλ. 2016 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 12/7 ο ΣΕΕΝΣΑ και ως μέλος του ΠΑΣΕΔ, θα έχει την τιμή να βρεθεί για δεύτερη φορά, από ημέρα ιδρύσεως του, στη Βουλή, όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να αναδείξει θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του συναδέλφου στρατιωτικού. 

Ως Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ αναμένουμε με χαρά μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, όλους τους συναδέλφους ΟΛΩΝ των όπλων, να μας στείλουν............. σκέψεις και προτάσεις τους, που θα ήθελαν και κρίνουν ότι πρέπει να ακουστούν στη Βουλή, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ΣΕΕΝΣΑ ( info@seensa.gr)

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΕΕΝΣΑ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ανθσγος ΤΣΕ                                              Σγος ΥΔΚ

Ηλίας Κολλύρης                                        Δημήτρης Ρώτας

6983513027                                               6983508423

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨