Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Διαδικασίες-Δελτία Εισόδου σε Στρατιωτικές εγκαταστάσεις & Θέρετρα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Β ΚΛΑΔΟΣ/ΔΝΣΗ Β1
Τμήμα Ισότητας & Μέριμνας
Σ. 3872
Αθήνα 19 Ιουλίου 2016

Σε απάντηση (β) σχετικού, που αφορά σε αίτημα των ε.α. στελεχών-μελών της Ε.Α.Α.Σ. να εισέρχονται ελεύθερα, τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των οικογενειών τους, στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις -εκμεταλλεύσεις των Ε.Δ. (ΕΚΕΜΣ-ΠΟΝ-ΣΕΠΑ-Λέσχες-Πρατήρια-Μουσεία-ΛΑΕΔ) με την επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας, ως Δελτίου Εισόδου για τις ανωτέρω εγκαταστάσεις, αναφέρονται τα ακόλουθα:................

α. Τα ε.α. μέλη της Ε.Α.Α.Σ. και οι οικογένειές τους, δύναται να εισέρχονται μόνο στις Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις-Εκμεταλλεύσεις των τριών κλάδων των Ε.Δ. που λειτουργούν αυτόνομα και εκτός στρατοπέδων.

β. Η διαδικασία και το δικαίωμα εισόδου των ε.α. μελών της Ε.Α.Α.Σ. είναι όμοια με των ε.ε. στελεχών, ήτοι με την επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας (στρατιωτικής για τους ε.ε., ταυτότητα αποστράτων για τους ε.α.) και Ατομικής Κάρτας Εισόδου για τα μέλη των οικογενειών τους.

2. Για τα δε Παραθεριστικά Κέντρα, σύμφωνα με το (η) σχετικό, έχει επιτραπεί η δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων (όχι παραθερισμού) και ελεύθερης εισόδου των ε.α. στελεχών, που έχουν το σχετικό δικαίωμα, σε όλα τα Κέντρα Παραθερισμού των ΕΔ (πλην Νομού Αττικής) και εφόσον στην συγκεκριμένη περιφέρεια δεν υφίσταται Παραθεριστικό Κέντρο του Κλάδου τους. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες ή τους περιορισμούς χρήσης των θερέτρων, κατά τις περιόδους αιχμής, ρυθμίζονται, όποτε απαιτηθεί με διαταγές των οικείων Κλάδων. Η διαδικασία εισόδου είναι ανάλογη με αυτή όπως ισχύει στις λοιπές Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις-Εκμεταλλεύσεις.

3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

4. Χειριστής θέματος: Αλχιας (ΠΒ) Σταύρου Βαρβάρα, Επιτελής Β1/Τμήμα Ισότ. & Μέριμνας, τηλ. 210-6575020.
Αρχιπλοίαρχος Γ. Πελεκανάκης ΠΝ
Διυθυντής Β1

ΠΗΓΗ: Ε.Α.Α.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨