Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Κατατέθηκε το σ/ν "Ρύθμιση Θεμάτων αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ" στη Βουλή των Ελλήνων


Ανανέωση ανάρτησης
Δείτε όλα τα έγγραφα (ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΉ ΕΚΘΕΣΗ, ΠΙΝΑΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ κ.λ.π.) στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής που κατατέθηκαν στην  Διαρκή Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

------------------------------------------------
Κατατέθηκε το σ/ν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  στη Βουλή των Ελλήνων..........


κατεβάστε το σ/ν πατώντας ΕΔΩ


όλα τα  έγγραφα 
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΉ ΕΚΘΕΣΗ
ΠΙΝΑΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ    πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨