Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Δήλωση Πρ.ΤΣ/ΕΑΑΣ Ν.Πιερίας για την κάκιστη δήλωση του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων!

Η γνώση , η αλήθεια και οι αξίες είναι έννοιες σχετικές. Δεν υπάρχει καμμία γομολάστιχα που να σβήνει ότι στην Πατρίδα μας έχει γραφτεί με Δόξα με Θυσίες και με Αίμα.

Με απόφασή της....... η Βουλή των Ελλήνων το 1994 αναγνώρισε επίσημα την Γενοκτονία των Ποντίων και αποφάσισε ως ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο την 19η Μαϊου.

Κε Πρωθυπουργέ, οφείλετε και επιβάλλεται να πάρετε θέση απέναντι στα λεγόμενα του κ. Φίλη.

Κε Φίλη μπορείτε και σήμερα ακόμη να παραιτηθείτε.

Η ιστορία του Πόντου ήταν είναι και θα παραμείνει αδιαμφισβήτητα Α Λ Η Θ Ι Ν Η.

Με εκτίμηση

Ταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨