Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

"Για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπεύθυνος θα είναι ο Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α.και το Δ.Σ." (Επιστολή Υποψ. Προέδρου)



ΠΡΟΣ: Πρόεδρο & μέλη του ΔΣ ΕΑΑΑ     
Απτχος (ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης

                                                                        Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΑ

                                                                                              Αθήνα 9/11/2015
ΘΕΜΑ:    Εκλογές ΕΑΑΑ 2015.
               Κύριοι
         1.    Από τις πρόσφατες περιοδείες μου στα παραρτήματα δέχτηκα τα παράπονα  πάρα πολλών συναδέλφων για τα ακόλουθα:
                α.  Οι εφημερίδες μηνός Σεπτεμβρίου δεν έχουν πάει, μέχρι σήμερα, σε παρά πολλούς συναδέλφους.  Από τα μηνύματα που έλαβα διαπιστώνω  ότι.......
ο αριθμός των συναδέλφων ή των ορφανικών μελών που δεν έχουν λάβει την εφημερίδα είναι πάρα πολύ μεγάλος. Η πλειονότητα των συναδέλφων έχει άγνοια για τις  εκλογές στις 15/11/2015 και δεν γνωρίζει  τίποτα για τους υποψηφίους. Η εφημερίδα του μηνός Οκτωβρίου δεν έχει ακόμη Κυκλοφορήσει.  Πράγματα πρωτόγνωρα στην ιστορία της ΕΑΑΑ.!!! Δεν   θέλω να πιστέψω ότι κάποιος  ή κάποιοι σαμποτάρουν τις εκλογές.  Ανέκαθεν  στις  εκλογές τα ΔΣ  κυκλοφορούσαν εφημερίδες δύο μηνών (Σεπτεμβρίου  – Οκτωβρίου) με όλες τις λεπτομέρειες για τις εκλογές και για τους υποψηφίους. Η ΕΑΑΑ κατασπατάλησε το χρόνο της άσκοπα  με ερωτήματα προς το ΝΣΚ  και στη συνέχεια προς το κ ΥΕΘΑ με  σκοπό των αποκλεισμό υποψηφίων συναδέλφων τη στιγμή που νομοθεσία που διέπει τα της ΕΑΑΑ είναι πολύ σαφής για το θέμα αυτό.  Απόδειξη οι απαντήσεις του ΝΣΚ και του Γραφείου Νομοθετικής Πρωτοβουλίας του ΥΕΘΑ (Φ.900/93/248308/Σ698/19-10-2015/ΥΕΘΑ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ)  που  δεν δικαίωσαν τη προσπάθεια σας.  Αντίθετα χάθηκε πολύτιμος χρόνος με αποτέλεσμα να μην τηρηθούν  οι προβλεπόμενες προθεσμίες από την ισχύουσα ΚΥΑ και σύμφωνα με τη παράγραφο 2 του άρθρου  3 της ιδίας ΚΥΑ μπορεί να  κατηγορηθείτε για παράβαση καθήκοντος.
                β.   Μέχρι σήμερα το μεσημέρι ( 9-11-2015) τα παραρτήματα δεν έχουν λάβει όλο τα απαραίτητο υλικό (ψηφοδέλτια , φακέλους και άλλα) για την διεξαγωγή των εκλογών. Ο κόσμος είναι ανάστατος  και αμφιβάλει αν θα γίνουν οι εκλογές. Στο συμπέρασμα αυτό βοήθησαν και οι άστοχες αναρτήσεις του προέδρου σχετικά με τις εκλογές στα παραρτήματα.
         2.   Επιπρόσθετα έχω πληροφορηθεί ότι:
                α.    Δύο  συνάδελφοι υποψήφιοι για το νέο ΔΣ έχουν υποβάλει ενστάσεις και επιπρόσθετα ζητούν την αναβολή των εκλογών. Επί    των ενστάσεων αυτών έχει απαντήσει αμετάκλητα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ως μόνη αρμοδία. Η  έγκαιρη ανάρτηση  στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΑ της απάντησης του  Γραφείου Νομοθετικής Πρωτοβουλίας του ΥΕΘΑ θα απέτρεπε τις ενστάσεις αυτές.  Η εξήγηση  της μη ανάρτησης  της απάντησης αυτής  είναι πολύ δύσκολη καθόσον  έχετε αναρτήσει  τα ερωτήματα προς το ΝΣΚ που περιέχουν δυσφημιστικά στοιχεία  για κάποιους  συναδέλφους ανώνυμα  αλλά με τη περιγραφή  που κάνετε είναι ηλίου φαεινότερον  που αποσκοπείτε.
                β.   Το τρίτο θέμα της αυριανής  συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΑΑΑ  (10-11-2015) έχει τίτλο  «ενστάσεις μελών  EAAA επί  των υποψηφιοτήτων».
         3.     Έπειτα από τα ανωτέρω θέλω να σας επισημάνω τα ακόλουθα:
                  α.  Ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές κανονικά και  απρόσκοπτα και χωρίς απρόοπτα. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπεύθυνος θα είναι ο Πρόεδρος και το ΔΣ.
                  β.  Ότι σύμφωνα με τη παράγραφο 6 του άρθρου 5 της ισχύουσας ΚΥΑ ( Φ:454/ΑΔ 452352/2020-8-2002) «Κρίση επί των ενστάσεων αμετακλήτως διενεργείται από την Κεντρική Εφορευτική επιτροπή , εντός πενθημέρου από την υποβολή τους». Επομένως από τη στιγμή που στις ενστάσεις απάντησε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή η μόνη δυνατότητα που έχουν οι υποβάλλοντες τις ενστάσεις  είναι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Το ΔΣ της ΕΑΑΑ δεν έχει καμία αρμοδιότητα επί των εντάσεων.  Κάθε άλλη ενέργεια του ΔΣ είναι μη σύννομη.
         4      Τα προσχήματα για αναβολή των εκλογών πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα.   Κύριοι αφήστε τα τερτίπια κατά μέρος και ασχοληθείτε σοβαρά με τις εκλογές. Βρισκόμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα προ των εκλογών και  πρέπει επιπρόσθετα να σταματήσουν άμεσα οι ανακοινώσεις, χωρίς την έγκριση του ΔΣ της ΕΑΑΑ, καθώς και  οι ενέργειες που δημιουργούν μεγάλη σύγχυση και προβληματισμό στα μέλη.  Βρισκόμαστε μπροστά  σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και η ΕΑΑΑ θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες (μειώσεις βασικών συντάξεων και μερισμάτων από το νέο μνημόνιο). Επομένως το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι η ομόνοια,  η αγάπη και η σύμπνοια και ένα ΔΣ που θα μας ενώσει όλους (ΕΑΑΑ με παραρτήματα και συλλόγους)
         5      Περιμένω και απαιτώ από το ΔΣ της ΕΑΑΑ να σταθεί στο ύψος του και οι εκλογές για το ΔΣ της ΕΑΑΑ και οι άτυπες εκλογές (σφυγμομετρήσεις ) για τα ΔΣ των παραρτημάτων να διεξαχθούν κανονικά και μέσα σε κλίμα ηρεμίας και αγάπης.     
                                   Απτχος (ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης
             Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΑ

*Αγαπητοί 
μετά τις διαπιστώσεις μου οτι οι διαδικασίες για τις εκλογές δεν τηρούνται επακριβώς σύμφωνα με τα θεσμικά κείμενα. Το παρόν το απέστειλα στην ΕΑΑΑ για να εκφράσω τις ανησυχίες μου στον πρόεδρο και το ΔΣ.
Θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω για τις ενέργειές μου.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

και παρακαλώ όλους σας να γνωστοποιήσετε μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας (Email , τηλέφωνα, κοινωνικά δίκτυα) σε όσο το δυνατόν περισσότερα αγαπητά μέλη ανά την Ελλάδα, ότι οι εκλογές ΕΑΑΑ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή 15 Νοε 2015.
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨