Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Su-24: Κόλαφος για Τουρκία το πόρισμα του Ρώσου Α/ΓΕΑ


Τα τουρκικά αεροσκάφη περίμεναν το ρωσικό Su-24M καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχαν χρόνο να απογειωθούν να φτάσουν στο σημείο και να το καταρρίψουν, δήλωσε ο Ρώσος αντιπτέραρχος Βίκτορ Μποντάρεφ. Οι Τούρκοι παρακολουθούσαν το Su-34 επί 34 λεπτά πριν το καταρρίψουν. Τα τουρκικά μαχητικά ήταν ενήμερα των κινήσεων του ρωσικού αεροσκάφους, είπε ο αντιπτέραρχος.

«Τα στοιχεία του ραντάρ επιβεβαιώνουν ότι δύο F-16 περιπολούσαν στην περιοχή επί μια ώρα και 45 λεπτά σε ύψος 2.400 μ. γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατάρριψη ήταν εσκεμμένη, προετοιμασμένη πράξη», είπε ο Μποντάρεφ και τόνισε ότι το ρωσικό αεροσκάφος εβλήθη απροειδοποίητα.

Βάσει των στοιχείων του ραντάρ ήταν τα τουρκικά αεροσκάφη που εισήλθαν, επί 40 δευτερόλεπτα, στον συριακό εναέριο χώρο, σε βάθος 2 χλμ. είπε. Το Su-24 καταρρίφθηκε σε απόσταση...... 5,5 χλμ. νότια των τουρκικών συνόρων αμέσως μετά την επίθεση που είχε πραγματοποιήσει κατά τρομοκρατών.

«Στις 10.24, ώρα Μόσχας, το πλήρωμα είχε μόλις πλήξει τους στόχους τους όταν δέχτηκε πύραυλο αέρος-αέρος από τουρκικό F-16 που είχε απογειωθεί από τη βάση του Ντιγιαρμπακίρ», είπε και τόνισε ότι τα τουρκικά αεροσκάφη καθοδηγούντο από το έδαφος και έπληξαν το ρωσικό την ώρα που ετοιμαζόταν για δεύτερη επίθεση κατά των τρομοκρατών.

Το τουρκικό αεροσκάφος έβαλλε τον πύραυλο ένα λεπτό και 40 δεύτερα πριν το Su-24 σημειώσει τη μέγιστη προσέγγισή του προς τη μεθόριο. Το βλήμα εβλήθη από τον συριακό εναέριο χώρο. Αμέσως μετά τη βολή το τουρκικό πραγματοποίησε απότομη δεξιά στροφή και χάθηκε από τα ραντάρ. Η εκτόξευση επιβεβαιώθηκε από το πλήρωμα ενός δεύτερου Su-24 που είδε το βλήμα και το ανέφερε.

Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους καταγράφηκε από τους φανατικούς, όπως είπε ο Ρώσος αντιπτέραρχος, σε βίντεο, καθώς ήξεραν που και πότε πρέπει να περιμένουν. Η δε ετοιμότητα των τουρκικών μέσων να καλύψουν το συμβάν μας εκπλήσσει, με το βίντεο της κατάρριψης να «αναβαίνει» σε ιδιωτικό τουρκικό κανάλι μόλις 1,5 ώρα μετά το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨