Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι


C:\Users\Filippos\Desktop\1.png
ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.
Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων
Ενόπλων Δυνάμεων
Υψηλάντου 143, 1ος όροφος
18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κιν. 6986 523315
Τ/Φ 211-0135611       ΦΑΞ 211-0135612
C:\Users\Filippos\Desktop\2.png
www.aneaed.gr
E-mail:  aneaed@gmail.com
Μέλος του EUROMIL

Αρ. πρτ. 90/2015
Πειραιάς 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Νο  11/2015

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) εκφράζει την θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τα δολοφονικά τρομοκρατικά χτυπήματα του Παρισιού.
Η τυφλή βία και το.......
μίσος δεν λύνουν τα προβλήματα αλλά τα μεγαλώνουν. Δεν ξεσκεπάζουν τις πραγματικές αιτίες και τους υπαίτιους των πολεμικών συγκρούσεων και των δυνών που επιφέρουν αλλά τα συγκαλύπτουν.
Η τρομοκρατία ας μην τρομοκρατήσει την σκέψη μας και ας μην μας παρασύρει σε σκοτεινούς ατραπούς σκέψεων και πράξεων.
Η ψυχραιμία, η σύνεση, η κριτική και καθαρή σκέψη είναι αυτά που φοβούνται όσοι προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν. Αυτά είναι και πρέπει να παραμείνουν τα όπλα μας για να τους νικήσουμε.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Γαλλικό λαό. Συμπάσχουμε και συμμετέχουμε  στην θλίψη των οικογενειών των αθώων θυμάτων.   Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Ροΐδης
Αντιναύαρχος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨