Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Ε.Α.Α.Α./Παράρτημα Λάρισσας: Επισκέψεις Υποψηφίων


Εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης.......

Απτχος (Ι) ε.α. Σπύρος Καββούρης και οι υποψήφιοι μέλη του ΔΣ, Σμχος ε.α. Πιέρρος Πλατάνας και Επγος ε.α. Δημήτριος Μανιώτης, επισκέφθηκαν το Παράρτημα της Λάρισας. Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Παραρτήματος Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα ο κ. Καββούρης ανέπτυξε τις θέσεις του και απάντησε στα ερωτήματα των μελών ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκαν στα μέλη ο κ. Πλατάνας και ο κ. Μανιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨