Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το Δυναμικό «παρών» των Αποστράτων των ΕΔ και των ΣΑ του νομού Λάρισας στη σημερινή συγκέντρωση στέλνει το δικό της μήνυμα στην Αθήνα!



Τα εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Λάρισας, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, έδωσαν σήμερα την 12η Νοεμβρίου 2015 δυναμικό παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ. Τον χαιρετισμό, εκ μέρους τους, απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας κ. Βασίλειος Διβάνης.

Κυρίες και κύριοι,
παρακολουθούμε τις προσπάθειες σας για μια καλύτερη ζωή, συμμεριζόμαστε τις αγωνίες σας για το αύριο και χαιρετίζουμε τους δίκαιους αγώνες σας! Είμαστε της άποψης, γι αυτό άλλωστε βρισκόμαστε εδώ μαζί σας, ότι «Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει!»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που......... διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να εκφράσουμε κι εμείς σε τοπικό επίπεδο την οργή μας και την αγανάκτησή μας, για τα άδικα μέτρα που έχουν επιβληθεί αλλά και γι αυτά που εντέχνως διαρρέει η κυβέρνηση ότι πρόκειται να επιβληθούν. Εμείς οι απόστρατοι των ΕΔ και των ΣΑ, είμαστε... αλληλέγγυοι με τον υπόλοιπο Ελληνικό λαό σπλάχνο του οποίου αποτελούμε. Δεν ζητάμε διαφορετική μεταχείριση, αλλά αντιμετώπιση βάσει της προσφοράς μας, η οποία ήταν προσφορά ψυχής στην υπηρεσία της Πατρίδος, χωρίς ανταλλάγματα.
Κύριοι της Κυβέρνησης,
Έχουμε χορτάσει από διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις που αγγίζουν τα όρια του εμπαιγμού. Όλο μας σώζετε και όλο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μας βάζετε. Πότε θα κατανοήσετε ότι με υψηλές θεωρίες και ψέματα το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.Πότε θ’ ασχοληθείτε σοβαρά με τους κακοπληρωτές, τους φοροκλέπτες και τους φοροφυγάδες; Πότε θα αισθανθεί ο πολίτης το αίσθημα του δικαίου; Πότε θα σταματήσετε να διορίζετε τα δικά σας παιδιά; Πότε θα επιδοτήσετε την εργασία και όχι την ανεργία.
Εμείς τελειώσαμε! Μας τελειώσατε! Μας ρουφήξατε το μεδούλι! Δεν έχει μείνει σάλιο! Φτάνει πια! Ως πότε από τους ίδιους και τους ίδιους! Δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως επιπλέον περικοπή στους μισθούς και στις συντάξεις. Είναι αδικία! Είναι κλοπή! Είναι αναλγησία! Είναι αλητεία! Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβετε ότι και οι δικές μας οικογένειες έχουν άνεργα παιδιά. Πόση σοφία απαιτείται για να αντιληφθείτε ότι η αγορά πεθαίνει μέρα με τη μέρα όσο μειώνεται η αγοραστική δύναμη των πολιτών της, λόγω των συνεχόμενων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις.
Ζητούμε ή καλύτερα απαιτούμε την εφαρμογή των νόμων. Ούτε στην Ουγκάντα δεν παρατηρείται το φαινόμενο να μην εφαρμόζονται αποφάσεις του ανώτατου Δικαστηρίου της Χώρας με παιδικές δικαιολογίες. Δεν είναι δυνατόν να κρίνεται ένας νόμος αντισυνταγματικός και οι κυβερνώντες να κωφεύουν. Αυτό από μόνο του καταλύει την έννοια του Δημοκρατικού πολιτεύματος μας.
Απαιτούμε να αρθούν όλες εκ των υστέρων περικοπές και μειώσεις με μόνο κριτήριο την ηλικία συνταξιοδότησης. Μόνο στην Ελλάδα, έτσι όπως την καταντήσατε, τιμωρείται κάποιος επειδή απλώς εφάρμοσε τους νόμους του κράτους. Που ακούστηκε να τιμωρείται κάποιος με 30 ή 35 συντάξιμα χρόνια με μόνο κριτήριο την ηλικία; Είναι λέει κάτω των 55 ή των 60 ετών; Και γιατί 60; Ας τα κάνουμε 80 ή 90; Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ! Ερασιτέχνες!

Κύριοι της κυβέρνησης, σας δηλώνουμε ότι εμείς οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο, με σθένος και επιμονή, για την αξιοπρέπεια την δική μας και των οικογενειών μας.


Η εμπροσθοφυλακή των Αποστράτων. Εδώ βλέπουμε και τον μικρότερο υποστηρικτή των δίκαιων αιτημάτων μας (εγγονός τος συναδέλφου Βόσιου Βασιλείου)


Μία γενική άποψη όπου φαίνεται ο εκφωνητής του χαιρετισμού εκ μέρους των αποστράτων κ. Διβάνης Βασίλειος


Στο κέντρο φαίνεται ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ Υπτγος κ. Ροζής Βασίλειος που παραβρέθηκε



Μία ομάδα αποστράτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διακρίνονται ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος ν. Λάρισας Χρήστος Χαλκιάς, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Βαίτσης και ο γραμματέας Αθανάσιος Μπέης.


Η συγκέντρωση πίσω από τα πανό. Η μεγαλύτερη των τελευταίων 5 χρόνων και λόγω της συμμετοχής των αποστράτων.


Η συγκέντρωση πίσω από τα πανό. Η μεγαλύτερη των τελευταίων 5 χρόνων και λόγω της συμμετοχής των αποστράτων.


Μια άλλη ομάδα αποστράτων.


Μια πιο κοντινή του εκπροσώπου μας κατά την εκφώνηση του χαιρετισμού.

http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨