Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές Ε.Α.Α.Α.:Βιογραφικό - θέσεις υποψηφίου για μέλος Ε.Α.Α.Α Επγού (Ι) Γ. Κασσαβέτη


                      

ΕΠΓΟΣ (Ι) ε.α.
ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Υποψήφιος για μέλος του Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α.
Τηλ. 210-6039521, 6983506601
e-mail: georkas@otenet.gr


Παρακαλώ για την ανάρτηση του Βιογραφικού και των θέσεών μου ως υποψηφίου για μέλος του Δ.Σ. στις εκλογές της Ε.Α.Α.Α.

  • Απόφοιτος της Σχολής Ικάρων (33ης Σειράς), Σχολής Πολέμου Αεροπορίας και εννέα Σχολείων (πέντε (5) στο εξωτερικό και τεσσάρων (4) στην Ελλάδα).
  • Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (πτυχίο λίαν καλώς 1976)........
  • Κατά τους διεξαχθέντες αγώνες εναερίων βολών (BEST HIT), μεταξύ όλων των χειριστών των Πολεμικών Μοιρών, το έτος 1971, κατέλαβα την πρώτη θέση και μου απονεμήθηκε το έπαθλο του καλυτέρου χειριστού Πολεμικής Μοίρας.
  • Υπήρξα ο πρώτος Αξιωματικός της Αεροπορίας που εκπαιδεύτηκε και εισήγαγε τη Μηχανοργάνωση στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το 1971 και ο πρώτος Διοικητής του Μηχανογραφικού Κέντρου του ΓΕΑ.
  • Κυβερνήτης όλων σχεδόν των τύπων των αεροπλάνων της Ολυμπιακής Αεροπορίας με 15.000 ώρες πτήσεως.
  • Συνδικαλιστής και πρόεδρος του Σωματείου των Πιλότων της Ολυμπιακής (ΕΧΠΑ).
  • Διευθυντής Πτητικής Εκμεταλλεύσεως της Αεροπορικής Εταιρείας  AXON.
  • Μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής « Επιτροπή Διερευνήσεως Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων(ΕΔΑΑΠ)» του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
  • Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παρνασσού , επί τέσσερα (4) έτη.
  • Γενικός Γραμματέας του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ελλάδος (ΙΣΜΕ) επί δώδεκα (12) έτη.
  • Δ/νων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ επί εννέα(9) έτη.
  • Αρθρογράφος πολλών ημερησίων εφημερίδων από το 1976. (περισσότερα από 1.000 άρθρα μου έχουν δει το φώς της δημοσιότητος μέχρι σήμερα).
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η κρισιμότητα την οποία διέρχεται η χώρα απαιτεί σοβαρότητα και δεν επιτρέπει μεγαλοϊδεατισμούς, δημαγωγικές κορώνες  και δημιουργία φρούδων ελπίδων. Όσοι το κάνουν είναι επιεικώς εκτός πραγματικότητος.
Συνεπώς οι μόνοι ρεαλιστικοί στόχοι του Δ.Σ. της Ενώσεως  που θα προκύψει από τις εκλογές της  15ης Νοεμβρίου είναι οι εξής:
α. Αποκατάσταση της δημοκρατίας στην ΕΑΑΑ και της ισονομίας μεταξύ των μελών, η οποία έχει κλονισθεί βαρύτατα, λόγω των γνωστών πλέον σε όλους λόγων, σε σημείο να απειλείται η συνοχή και η υπόσταση του νομικού προσώπου της Ενώσεως.
β. Οικονομική αρωγή και ηθική συμπαράσταση στα, λόγω εκτάκτων αναγκών, χρήζοντα βοηθείας μελών.
γ. Εν όψει καταρτίσεως νέου ενιαίου μισθολογίου , οι Ενώσεις πρέπει να κινηθούν δραστηρίως, ώστε να μην είμαστε και πάλι, με κάποιο « ειδικό» μισθολόγιο, οι πληβείοι του ελληνικού δημοσίου.
δ. Κατάργηση της επαίσχυντης Υπουργικής Απόφασης Βενιζέλου  και ανάκτηση του δικαιώματος του παραθερισμού για όλα τα μέλη της ΕΑΑΑ, ανεξαρτήτως βαθμού.
ε. Στα πλαίσια του εφικτού, βελτίωση των υπηρεσιών του 251 ΓΝΑ.
στ. Επαναπατρισμός  των αρθρογράφων συναδέλφων στην Ηχώ των Αιθέρων, κατάργηση της λογοκρισίας  και  αποκατάσταση της μορφής  της εφημερίδος.
ζ. Κατοχύρωση του δικαιώματος των συναδέλφων της περιφέρειας να επιλέγουν  τις διοικήσεις των παραρτημάτων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨