Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές ΕΑΑΑ: Επισκέψεις υποψηφίων στις 10/11 & Πέμπτη 12/11 στο Παράρτημα Λάρισας

Εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της Ένωσης, ...........

Aπτχος (Ι) ε.α. Μιχαήλ Παπαδόπουλος και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος, Απτχος (Ι) ε.α. Κρεμμύδας Παναγιώτης, επισκέφθηκαν το Παράρτημα της Λάρισας στις 10/11/2015.


 Μετά το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Παραρτήματος Σγο ε.α. Κων/νο Λιούτα ο κ. Παπαδόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις του και απάντησε στα ερωτήματα των μελών. Στη συνέχεια το λόγο στα μέλη απηύθηνε ο κ. Κρεμμύδας.


Επίσης αύριο Πέμπτη 12/11/2015 και ώρα 11:00 εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΑ θα επισκεφθούν το Παράρτημα μας οι υποψήφιοι μέλη του ΔΣ:

1. Ασμχος ε.α. Κων/νος Αναγνωστάκης

2. Σγος ε.α. Νικόλαος Βούλγαρης

3. Σγος ε.α. Ευστάθιος Καρβουνιάρης

4. Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς


Οι υποψήφιοι θα απευθυνθούν στα μέλη, θα απαντήσουν σε ερωτήματα και θα δεχτούν εισηγήσεις-προτάσεις για τη λειτουργία της ΕΑΑΑ. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι καθώς και τα ορφανικά μέλη της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας να παρευρεθούν στις συγκεντρώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨