Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε η αεροπορική επίδειξη της ομάδας Ζεύς στο Ναύπλιο


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την αεροπορική επιδειξη της ομάδας Ζεύς στην παραλία του Ναυπλίου.......


Την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες των πιλότων της ομάδας «Ζευς» είχαν όσοι παραβρέθηκαν κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 192ης επετείου εορτασμού της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τους Τούρκους στο λιμάνι της πόλης.

Στην πλατεία Φιλελλήνων υπήρχε ηχητική επικοινωνία με τον πιλότο την ώρα που το F16 πραγματοποιούσε ακροβατικούς ελιγμούς πάνω απ το Μπούρτζι.


Τους πιλότους και την υποστηρικτική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων Ζεύς τίμησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απονέμοντας τιμητική πλακέτα.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨