Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

"Απογοήτευση για τα αναδρομικά, απογοήτευση για τις αυξήσεις, απογοήτευση..."


ΣΧΟΛΙΟ: δυστυχώς τα επιστρεφόμενα ποσά στους ε.ε. συναδέλφους είναι αυτά που γράφαμε τόσους μήνες πίσω.....οι αγωγές πλέον για την επαναφορά των μισθών & των συντάξεων μας στο 100% της 31/7/12 ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ!!

Η ειρωνεία είναι ότι ο κόσμος μας βρίζει και μας αποκαλεί ευνοημένους με τον τόσο ντόρο που έγινε τους τελευταίους μήνες για το θέμα…

Αισθάνομαι την επιτακτική ανάγκη να γράψω αυτή την επιστολή και συνάμα θέλω να δηλώσω την απογοήτευση μου ως ένστολος...... σε σώμα ασφαλείας (είμαι μόνιμος από το 2000 και υπαξιωματικός από το 2008)
Ακούγαμε τόσο καιρό τώρα (και περιμέναμε εναγωνίως) για τα αναδρομικά που θα μπαίνανε στον τελευταίο μισθό, για την αύξηση στον βασικό κτλ,κτλ..
Πήρα στα χέρια μου το αναλυτικό σημείωμα αποδοχών για τον μήνα Δεκέμβριο… απογοήτευση και έκπληξη, ¨δεν μπορεί λέω, κάποιο λάθος θα έχει γίνει!!¨

Η απόλυτη κοροϊδία.. πρόσθεσα όλα τα αναδρομικά (λιγότερο από 200euro) και μετά αφαίρεσα τις κρατήσεις…(90euro) τα μισά χρήματα κρατήσεις… Όσο για την αύξηση στον βασικό…(εδώ γελάμε), 14euro!!!!!!!

Ρώτησα και άλλους συναδέλφους… τα ποσά κυμαίνονται αναλόγως, αλλά η απογοήτευση η ίδια!!!!!
Απογοήτευση για άλλη μία φορά για τους συνδικαλιστές μας, που επιβεβαιώνονται οι όποιες καχυποψίες μας τελικά…, απογοήτευση για τις όποιες ελπίδες τρέφαμε.. απογοήτευση και τίποτα άλλο!!!
Η ειρωνεία είναι ότι ο κόσμος μας βρίζει και μας αποκαλεί ευνοημένους με τον τόσο ντόρο που έγινε τους τελευταίους μήνες για το θέμα…

Άλλοι πάλι μας εξισώνουν με τους δικαστικούς (νομίζουν ότι παίρνομαι ότι και αυτοί)!
Μα καλά, τέτοια ξευτίλα;;; και να σκεφτεί κανείς, ότι έχουν ανέβει ραγδαία, τα ποσοστά θανάτων και τραυματισμών σε Αστυνομία – Πυροσβεστική.. (κάτι λέγαμε για επικινδυνότητας και ανθυγιεινό… χαχαχαα!! ανέκδοτο κατάντησε και αυτό)!!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨