Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Αναδρομικά: Ίση μεταχείριση σε Δικαστικούς Λειτουργούς και Στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή, η τροπολογία για τη διόρθωση κατά το ήμισυ των βασικών μισθών των εν ενεργεία Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ και κατ' επέκταση των συντάξεων των αποστράτων. 

Τα περισσότερα από αυτά που περιλαμβάνει η τροπολογία είναι γνωστά από τις κατά καιρούς διαρροές. Αυτό όμως που αναφέρεται στην 2η και στην 4η σελίδα και φαίνεται παρακάτω ήταν "έκπληξη".

Οι αναδρομικές διαφορές αποδοχών και συντάξεων των δικαστικών λειτουργών για λόγους ίσης μεταχείρισης θα δοθούν σε ποσοστό 50%, όπως και αυτές των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ.

Άραγε η κοινή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση μπορεί να σημαίνει και κοινό δικαστικό αγώνα; .........

Και για να πάω ένα βήμα παρακάτω, μήπως η 28η Νοεμβρίου 2014, που θα αποφανθεί το Τριμελές Συμβούλιο του ΣτΕ, εάν η κυβέρνηση συμμορφώθηκε με την αρχική απόφαση του ΣτΕ, αρχίζει να αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα στο θέμα της κατάθεσης αγωγής;
Αποστόλης ΠαπαπαρίσηςΟλόκληρη η τροπολογία (ΕΔΩ)

http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨