Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα νέου Προέδρου ΣΕΜΘ


Αξιότιμοι συνάδελφοι

Αναλαμβάνοντας, να εκπροσωπήσω τον σύνδεσμο μας από τη θέση του προέδρου, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και να δηλώσω ότι θα εργαστώ με το νέο συμβούλιο για να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε, δημιουργώντας τον Σ.Ε.Μ.Θ.
Όραμα του νέου Δ.Σ. είναι...... η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στον σύλλογο ώστε να αντιμετωπίσουμε, από κοινού, τα προβλήματα και τις αδικίες που έχει υποστεί ο θεσμός μας.Για να μπορέσουμε, όμως, να δώσουμε λύση στα προβλήματα, θα πρέπει να τα γνωρίζουμε.Η πολυμορφία και η διαφορετικότητα των συνθηκών εργασίας, δεν μας επιτρέπει να έχουμε άποψη για όλες τις παραμέτρους.Αυτή η ιδιαιτερότητα κάνει αναγκαία τη συμμετοχή σας.Στην προσπάθεια αυτή θα μας βρείτε με "ώτα ευήκοα".Τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι σε θέση να καταγράψουν και να διαχειριστούν τα θέματα που θα τους μεταφέρονται από εσάς, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (semu_ed@outlook.com.gr ή semth.ed@gmail.com ) ή προσωπικής επικοινωνίας (6936774639).
Θα εντείνουμε την προσπάθεια για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών σε θέματα που βρίσκονται υπό εξέλιξη καθώς και για τις νέες δράσεις του συλλόγου.Μέλημα μας επίσης, θα είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο που επιτελούμε μέσα από το χώρο εργασίας μας και την αξία αυτού.
Εντατικοποίηση των δράσεων κοινωνικού περιεχομένου που θα αναδείξει με ουσιαστικό τρόπο την δυναμική που μπορεί να αποκτήσει αυτή η προσπάθεια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη προσωρινή διοικούσα επιτροπή για το έργο της και εύχομαι να σταθούν αρωγοί στις μελλοντικές δράσεις του συνδέσμου μας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Παντελής Ζερβούδης
Πρόεδρος Συνδέσμου Εθελοντών Μακράς Θητείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨