Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Απάντηση ΥΦΕΘΑ στη Βουλή για τον προτεινόμενο τρόπο εκλογής μελών Δ.Σ.της Ε.Α.Α.Α.(τροποποίησης Κ.Υ.Α.)


 

Μετά από ερώτηση του Βουλευτή κ. Νικολόπουλου Ν. στη Βουλή με θέμα:

το οποίο αναφέρεται σε διαμαρτυρία του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ για την τροποποίηση της ΚΥΑ που ορίζει τον τρόπο εκλογής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Ο ΥΦΕΘΑ κ. Λαμπρόπουλος απαντά : 

Για το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ . Υφυπουργού..........

πατήστε ΕΔΩ

για την ερώτηση πατήστε ΕΔΩ


προηγούμενα δημοσιεύματα για το ίδιο θέμα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨