Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Mερική αποκατάσταση αποδοχών Στρατιωτικών (Πίνακες Αναλύσεις ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΣΑΣ, Γ.Αντωνιάδης, καλεσμένος στην εκπομπή της Φ.Σαββοργινάκη "Πρωϊνη Αρτηρία" της 18ης Νοεμβρίου 2014 αναλύει με πίνακες τα μικροποσά που θα επιστραφούν στα ε.ε. & ε.α. Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.μετά και της ψήφισης της τροπολογίας στη Βουλή.

Στη συζήτηση συμμετέχει ο Βουλευτής & Απόστρατος Αξκός Π.Α.......
κ. Νταβρής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨